Jandarmii au rămas MASCĂ după ce au descoperit cum opera un contrabandist de țigări, la Timișoara FOTO

Date:

Vineri, 22 august 2014, jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara, au desfăşurat o acţiune punctuală în zona Pieței Iosefin, pe linia combaterii comerţului ilegal cu produse accizabile şi de contrabandă.

Pe traseul de patrulare, au observat de la distanţă o persoană de sex masculin care scotocea într-un coş de gunoi din faţa Oficiului Poştal nr. 4. Apropiindu-se, jandarmii au observat că acesta a scos din coş, câteva cartuşe de ţigări.

Trecând la legitimarea acestuia, jandarmii au constatat că acesta se numeşte S.C. în vârstă de 26 de ani, şi avea asupra lui, oferind spre vânzare, un număr de 60 de pachete de ţigări netimbrate.

Oamenii legii au întocmit actele premergătoare săvârşirii infracţiunii de deţinere de bunuri accizabile şi de contrabandă care trebuiesc plasate sub regim vamal. Totodată, cantitatea de ţigarete a fost predată Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Timiş, în vederea continuării cercetărilor.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare