Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Contrabandiștii de țigări din Timiș, ”călcați” din nou de MASCAȚI! O polițistă din Pecica, ”săltată”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Duminică, 19 octombrie 2014, sub coordonarea procurorilor DIICOT, au fost efectuate 62 de percheziții domiciliare pe raza județelor Timiș, Arad și Bihor, cu sprijinul polițiștilor din cadrul BCCO Timișoara și Oradea, din cadrul IPJ Arad, precum și cu suportul jandarmilor din cadrul IJJ Arad.

În urma perchezițiilor au fost depistate și ridicate 20 de baxuri de țigări, 12.785 de euro și 155.332 de lei. Totodată au fost puse în executate 54 de mandate de aducere pe numele membrilor grupării.

Din probele administrate în cauză rezultă suspiciunea rezonabilă că, în perioada 2013 – 2014, 54 de persoane s-au constituit într-un grup infracțional organizat specializat în contrabanda calificată cu țigări de proveniență ucraineană, rusească și albaneză.

În urma audierilor, procurorii DIICOT Arad au dispus reținerea pentru 24 de ore a inculpaților: Andra Sorin Ștefan – lider al grupării, Șirianu Daniel Emil, Vârtaci Diana Eniko – agent de poliție la Pecica, Pap Iuliana Rozalia, Roman Gheorghe Laurian, Szilaghi Ileana, Bamfil Ioan, Ciortea Mircea și Achim Gheorghe. Cei nouă inculpați reținuți sunt acuzați de săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat și contrabandă calificată. Operațiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Departamentului de Informații și Protecție Internă.

Procurorii DIICOT Arad au cerut astăzi, 20 octombrie 2014, Tribunalului Arad arestarea preventivă a celor nouă persoane reținute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare