Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Amenzi pentru timișorenii care și-au lăsat terenurile nesalubrizate! Informați Poliția Locală dacă vedeți astfel de FOCARE de infecție FOTO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer acoperit de nori
4 ° C
4.1 °
3.9 °
92 %
4.6kmh
100 %
mie
5 °
joi
8 °
vin
15 °
sâm
15 °
Dum
8 °

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului au realizat bilanțul cu privire la situația terenurilor nesalubrizate și neîntreținute de pe raza municipiului Timișoara verificate până acum, ca urmare a acțiunilor întreprinse și anunțate încă din luna august a acestui an.

Până la ora actuală au fost efectuate un număr de 237 verificări și reverificări, fiind aplicate un număr de 82 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 118.000 lei persoanelor fizice dar și juridice care nu au întreținut, igienizat și îngrădit terenurile pe care le au în proprietate. De asemenea, în urma somațiilor cu termene aplicate, un număr de 30 de persoane fizice și juridice s-au conformat, igienizându-și proprietățile, alte 23 de terenuri fiind în perioada prevăzută de somații.

Trebuie menționat faptul că printre problemele întâmpinate în cadrul acestor acțiuni se află cele legate de faptul că unii dintre proprietari au domiciliul în străinătate, unele terenuri aparțin unor firme care se află în insolvență sau și-au mutat sediul declarat inițial.

Încă de la începutul lunii august, polițiștii locali au atras atenția proprietarilor de terenuri că au obligația, conform HCL 371/2007 modificată prin HCL 206/2009, să asigure salubrizarea şi împrejmuirea acestora, nerespectarea prevederilor legale atrăgând după sine sancțiuni între 1.500 – 2.500 lei atât pentru persoane fizice, cât și pentru persoane juridice. Acțiunile continuă și în perioada următoare.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare