Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Polițiștii din Timiș au confiscat ȘASE ARME, în acest weekend. Vezi ce au mai descoperit

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

300 de poliţişti de ordine publică, de la rutieră, de investigaţii criminale, din cadrul formaţiunilor arme, explozivi şi substanţe periculoase ori de la alte formaţiuni şi luptători de intervenţie rapidă au acţionat, în zilele de weekend, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică, suplimentar faţă de activităţile dispozitivelor curente de ordine şi siguranţă publică.

În perioada 12-14 septembrie 2014, poliţiştii au efectuat 45 de acţiuni, 13 filtre, 7 controale şi au verificat în bazele de date 245 de autovehicule. Oamenii legii au descoperit 19 infracţiuni judiciare, la regimul circulaţiei sau de altă natură, dintre care 14 în flagrant.

Polițiștii au aplicat 597 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute de Legea 61/1991, încălcarea prevederilor Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite şi ale O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice. Valoarea sancţiunilor se ridică la peste 100.000 de lei. Oamenii legii au ridicat în vederea confiscării 6 arme, 5 neletale şi una letală.

Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării 23 de permise de conducere şi au retras 6 de certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Sub cupola M.A.I! Deținutul Alin Morcocian susține că, aflat în arest preventiv, agentul-șef Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale i-a facilitat o...

Înainte de toate, așa cum știu toți infractorii din spațiul danubiano-carpato-pontic, nu e niciun...

La milimetru! Rroma Denisa Căldăraș a ratat cursa Wizz Air de Dortmund care ar fi plasat-o, după audierile de la Parchet, direct în brațele...

Că Denisa Căldăraș a avut noroc cu carul, când a scăpat din ghearele (sub)ofițerilor...