Polițiștii din Timiș au confiscat ȘASE ARME, în acest weekend. Vezi ce au mai descoperit

- Advertisement -

300 de poliţişti de ordine publică, de la rutieră, de investigaţii criminale, din cadrul formaţiunilor arme, explozivi şi substanţe periculoase ori de la alte formaţiuni şi luptători de intervenţie rapidă au acţionat, în zilele de weekend, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică, suplimentar faţă de activităţile dispozitivelor curente de ordine şi siguranţă publică.

În perioada 12-14 septembrie 2014, poliţiştii au efectuat 45 de acţiuni, 13 filtre, 7 controale şi au verificat în bazele de date 245 de autovehicule. Oamenii legii au descoperit 19 infracţiuni judiciare, la regimul circulaţiei sau de altă natură, dintre care 14 în flagrant.

Polițiștii au aplicat 597 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute de Legea 61/1991, încălcarea prevederilor Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite şi ale O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice. Valoarea sancţiunilor se ridică la peste 100.000 de lei. Oamenii legii au ridicat în vederea confiscării 6 arme, 5 neletale şi una letală.

Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării 23 de permise de conducere şi au retras 6 de certificate de înmatriculare.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Șeful Postului de Poliție din comuna Moșnița Nouă, pieton din cauza alcoolului

În data 6 octombrie 2023, în jurul orei 05:00,...

Anturaj select! Președintele CJ Timiș, prins între interlopii Bebe Sabie și Adrian Corduneanu

Și azi totul este, nu despre capacitățile manageriale ale...

Cel mai lung cuvânt din limba română are 44 de litere. Tu poți să-l pronunți?

Cel mai lung cuvânt din limba română este "PNEUMONOULTRAMICROSCOPICSILICOVOLCANICONIOZA"....

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare