Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Pentru ce vor fi amendati taximetristii care au protestat ieri impotriva UBER

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
12.9 ° C
13.9 °
9 °
68 %
6.2kmh
0 %
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
5 °
lun
2 °
mar
5 °
Taximetriştii care au protestat ieri împotriva UBER se vor alege cu amenzi din partea Inspectoratului de Poliţie Judeţean din Timiş. Aproximativ 200 de şoferi de la compania TUDO au protestat conducând pe străzile oraşului cu 10 km/h în semn de nemulţumire față de faptul că angajații UBER nu plătesc taxe pentru activitatea de transport persoane. Aceştia au plecat de lângă Stadionul Dan Păltinişanu, în cartierul primarului Nicolae Robu, şi mai apoi la primărie. Pentru că au luat parte la un miting neautorizat, taximetriștii vor fi amendați în baza Legii 60/1991.

Ionuţ Sîrbu, purtător de cuvânt al IPJ Timiş, a declarat pentru Vocea Timișului că „fiecare taximetrist va fi sancţionat pentru participarea la un miting neorganizat şi neautorizat”. Taximetriştii nu pot fi însă amendaţi şi de Poliţia Rutieră, pentru că nu au trecut pe roşu la semafoare şi au acordat prioritate la trecerile de pietoni. Practic, amendarea taximetriştilor pentru că au mers în coloană la miting ar crea un precedent care ar obliga agenţii de la Poliţia Rutieră să îşi amendeze, de exemplu, şi colegii care merg în coloană la o nuntă sau la o înmormântare. Mai mult, rutieriştii ar fi nevoiţi să ia aceleaşi măsuri şi faţă de ţiganii care vara blochează traficul prin Timişoara, participând la nunţi fastuoase.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare