Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Migranta gravida, dusa de Politia de Frontiera la spital

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023
Un nou grup de migranţi a fost prins de Poliţia de Frontieră la Timişoara. Nu mai puţin de 15 transfugi,cu vârste între 20 şi 40 de ani, printre care şi o femeie însărcinată au fost depistaţi de poliţiştii de frontieră la sfârşitul săptămânii trecute. Gravida a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportată la spital.

„Întrucât s-a dovedit că femeia era însărcinată în luna a cincea, ea a fost transportată la spitalul Odobescu, în vederea realizării unor investigaţii de specialitate. Femeia este în afara oricărui pericol, ulterior solicitând alături de cei 14 bărbați o formă de protecție pe teritoriul României. Cercetările sunt în derulare în vederea stabilirii întregii activități infracționale si identificării tuturor persoanelor implicate, la finalizarea acestora urmând a fi luate măsurile legale ce se impun”, au transmis polițiștii de frontieră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare