AcasăStiriEvenimentOktoberfest, la a doua ediție în Timișoara. De ce surprize vor avea...

Oktoberfest, la a doua ediție în Timișoara. De ce surprize vor avea parte timișorenii VIDEO

Timișoara va fi, începând de joi, 24 septembrie, la cea de-a doua ediție a Oktoberfest. Bere multă, preparate tradiționale din Bavaria, muzică și multe surprize îi așteaptă pe cei care vor lua parte la sărbătoare. Festivalul se va desfășura în parcarea Iulius Mall între 24 septembrie și 4 octombrie.

„Boieri dumneavoastră, cinstite jupâniţe, bănăţeni care sunteţi, voi timişoreni şi voi, iubitori de bere, poftiţi la Oktoberfest!”, este îndemnul prin care timișorenii sunt invitați să participe la Oktoberfest. Cel care se va ocupa de atmosfera festivalului va fi mascota Unchiul Hans, iar cortul, cel mai mare montat în anul 2013 în România, va fi decorat în culorile steagului bavarez. Printre surprize se numără parada carelor cu bere, cârnatul XXL picat sau cu cașcaval, muzică și fanfară nemțească, dar și concursuri de karaoke, Miss Heidi, pregătirea lăzii cu zestre, Miss Popularitate și Regele Oktoberfest.

„A doua ediție a Oktoberfest debutează în data de 24 septembrie. Pentru că ne-a plăcut atât de mult la Timișoara anul trecut, și am văzut că și, timișorenii, ați fost la fel de încântați ne-am gândit ca anul acesta să venim în formula maximă, adică cea pe care noi am crescut-o 7 ani de zile la Brașov. Anul acesta veți vedea cortul în mărimea lui reală pentru Oktoberfest, cel mai mare cort montat vreodată în România în 2013. Sunt produse mari, special pregătite pentru perioada aceasta a sărbătorii, cu prospețime. Așteptăm să ne găsim o Miss și un Rege al verii”, a spus Hermeneanu Anemona, organizatorul și totodată PR-ul Oktoberfest.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente