Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Ripensia Timișoara își încheie AVENTURA din Cupa României ca acum doi ani, în șaisprezecimi. Galben-roșii au oferit o replică puternică Viitorului

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Ca și acum doi ani, când întâlnea în șaisprezecimile Cupei României pe o prim divizionară, Pandurii Târgu Jiu, în fața căreia claca pe „Dan Păltinișanu” cu scorul de 0-3, Ripensia Timișoara s-a oprit din nou, în aceeași fază a competiției. Viitorul Constanța s-a dovedit a fi o nucă prea tare de spart pentru galben-roșii, care au pierdut cu 0-2.

Minutul 13 a fost cu ghinion pentru gazde, dar cu noroc pentru trupa lui Hagi. După ce au executat o lovitură liberă, oaspeții au beneficiat de un corner pe care Mișelăricu l-a deviat, cu capul, în poarta lui Rădulescu, deschizând astfel scorul. Mediop a încercat să dea replica trei minute mai târziu, însă a căzut în careu iar arbitrul a rămas impasibil. Același Mediop a avut cea mai mare șansă a primei reprize. Lansat de Nanu în poziție de singur cu portarul, senegalezul a finalizat dezamăgitor, în Albuț.

După o primă repriză mult mai echilibrată, în partea secundă lucrurile au fost asemănătoare. Gavra a fost aproape de gol în minutul 51, ca mai apoi Ripensia să irosească mai multe contraatacuri care păreau promițătoare. Amfitrionii erau aproape să împingă meciul în prelungiri. Șutul lui Toma, din lovitură liberă, s-a izbit puternic de bară. Totuși, în minutul 90, Francescu a faultat în careu, iar noul intrat, Tănase, a tranșat calificarea, 0-2.

Aventura din acesată ediție a Cupei României se oprește pentru Ripensia Timișoara în șaisprezecimi. Timișoara rămâne, totuși, cu o echipă în această competiție, ACS Poli, care a eliminat-o ieri cu același scor pe Râmnicu Vâlcea.

Ripensia Timișoara: Rădulescu – Popa (c), Zaluschi, Francescu, Toma – Briciu, Păscăleanu (’80, Luca), Ungureanu – Blănaru (’63, Herțanu; ’86, Trifu), Mediop, Nanu

Viitorul Constanța: Albuț – Munteanu, Gavră (’76, Filip), Ciupe, Achim, Boli, Ganea, Miselaricu, Nicoliță, Chițu (’65, Tănase) (c), Benzar.

Foto: Facebook / Ripensia Timișoara

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore