Ripensia Timișoara își încheie AVENTURA din Cupa României ca acum doi ani, în șaisprezecimi. Galben-roșii au oferit o replică puternică Viitorului

0
1211
12036619_838785359553388_352265456898534367_n

Ca și acum doi ani, când întâlnea în șaisprezecimile Cupei României pe o prim divizionară, Pandurii Târgu Jiu, în fața căreia claca pe „Dan Păltinișanu” cu scorul de 0-3, Ripensia Timișoara s-a oprit din nou, în aceeași fază a competiției. Viitorul Constanța s-a dovedit a fi o nucă prea tare de spart pentru galben-roșii, care au pierdut cu 0-2.

Minutul 13 a fost cu ghinion pentru gazde, dar cu noroc pentru trupa lui Hagi. După ce au executat o lovitură liberă, oaspeții au beneficiat de un corner pe care Mișelăricu l-a deviat, cu capul, în poarta lui Rădulescu, deschizând astfel scorul. Mediop a încercat să dea replica trei minute mai târziu, însă a căzut în careu iar arbitrul a rămas impasibil. Același Mediop a avut cea mai mare șansă a primei reprize. Lansat de Nanu în poziție de singur cu portarul, senegalezul a finalizat dezamăgitor, în Albuț.

După o primă repriză mult mai echilibrată, în partea secundă lucrurile au fost asemănătoare. Gavra a fost aproape de gol în minutul 51, ca mai apoi Ripensia să irosească mai multe contraatacuri care păreau promițătoare. Amfitrionii erau aproape să împingă meciul în prelungiri. Șutul lui Toma, din lovitură liberă, s-a izbit puternic de bară. Totuși, în minutul 90, Francescu a faultat în careu, iar noul intrat, Tănase, a tranșat calificarea, 0-2.

Aventura din acesată ediție a Cupei României se oprește pentru Ripensia Timișoara în șaisprezecimi. Timișoara rămâne, totuși, cu o echipă în această competiție, ACS Poli, care a eliminat-o ieri cu același scor pe Râmnicu Vâlcea.

Ripensia Timișoara: Rădulescu – Popa (c), Zaluschi, Francescu, Toma – Briciu, Păscăleanu (’80, Luca), Ungureanu – Blănaru (’63, Herțanu; ’86, Trifu), Mediop, Nanu

Viitorul Constanța: Albuț – Munteanu, Gavră (’76, Filip), Ciupe, Achim, Boli, Ganea, Miselaricu, Nicoliță, Chițu (’65, Tănase) (c), Benzar.

Foto: Facebook / Ripensia Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here