Maria Olaru a predat ştafeta conducerii Filialei Timiș a Academiei Olimpice Române. Cine a preluat funcția

- Advertisement -

Fosta campioană olimpică şi internaţională a dovedit în cei doi ani de când este la conducerea filialei Timiş a Academiei Olimpice Române că pasiunea pentru sport nu dispare niciodată şi că preocuparea pentru sănătatea prin mişcare poate capta publicul larg dacă este promovată corespunzător.

Plecarea Mariei Olaru este motivată de părăsirea Timişoarei şi stabilirea noului domiciliu al sportivei la Bucureşti, motiv pentru care conducerea A.O.R. Filiala Timiş a fost preluată de Doru Costică, fost sportiv şi elev al Liceului cu Program Sportiv ”Banatul” din Timișoara, cunoscut în lumea sportivă din Timişoara pentru activităţile sale de promovare a evenimentelor sportive şi nu numai.

Noul conducător al Academiei Olimpice Române, filiala Timiș, Doru Costică are și un CV impresionant în ceea ce privește legătura sa cu sportul, acesta având calitatea de membru al Academiei Olimpice Române – Filiala Timiș din 2006 și până la preluarea noii funcții. Tot din această lună, Doru Costică a fost numit și Marketing Manager în cadrul clubului de handbal CSU Politehnica Timișoara. Cel mai important rezultat al său a fost obținerea în luna mai a anului 2003, a titlului de vicecampion Național la Juniori cu echipa de Handbal a L.P.S. ”Banatul” Timișoara.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img