ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

BC Timișoara, situație DIFICILĂ. Către cine se orientează „leii” pentru a SALVA baschetul de pe Bega

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Situația dificilă în care se află BC Timișoara din punct de vedere financiar a făcut ca ieri, 23 septembrie, să se întrunească Consiliul director al clubului. Problema, care a fost îndelung dezbătută în ultimele săptămâni – blocarea finanțării de către Consiliul Local Timișoara și Consiliul Județean Timiș. Principalele lucruri care au fost urmărite în urma acestei întruniri sunt posibilitățile de continuare a activității în perioada imediat următoare, dar și alternativele pe termen mediu și lung.

În urma deciziilor emise de Curtea de Conturi, atât Consiliul Local Timișoara cât și Consiliul Județean Timiș se află în imposibilitatea de a onora sprijinul financiar alocat prin hotărâri de consiliu și bugete aflate în vigoare. Aceste decizii au fost contestate de autoritățile publice locale, urmând ca opinia finală a Curții de Conturi a României să fie transmisă în cel mai scurt timp.

Mediul de afaceri timișorean, parte a comunității locale, este văzut ca un salvator al acestei situații. De altfel, BC Timișoara a și transmis o scrisoare oficială companiilor din Timișoara pentru sprijinirea acestui demers. Consiliul Director al clubului BC Timișoara a decis să încerce continuarea activității prin prezentarea echipei la jocurile ce vor urma, în speranța că apelul adresat mediului de afaceri timișorean va avea urmări pozitive pentru baschetul de pe Bega.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore