Duminică, 26 aprilie 2015, jandarmii din cadrul Grupării Mobile au depistat trei bărbaţi care ofereau spre vânzare parfumuri contrafăcute în piaţa Flavia din Timişoara. În urma legitimării şi a controlului bagajelor, jandarmii au constatat că N.G. în vârstă de 28 de ani, G.R. în vârstă de 32 de ani şi G.Ş. în vârstă de 39 de ani, aveau asupra lor 39 de parfumuri contrafăcute, de diferite mărci – Armani, Chanel, Christian Dior, Gucci, Moschino, Thierry Mugler, Paco Rabanne, CK, D&G, BOSS, etc.

Cei trei comercianți au recunoscut că ştiau de faptul că parfumurile pe care le ofereau spre vânzare erau contrafăcute. Acestea au fost ridicate în vederea confiscării, iar sus-numiţii au fost sancţionaţi contravenţional în conformitate cu prevederile Legii nr. 12 din 1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de comerţ sau prestări de servicii ilicite, actualizată.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.