Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEveniment”Detectivii” de la Aquatim, premiați de Asociația Inginerilor de Instalații din România

”Detectivii” de la Aquatim, premiați de Asociația Inginerilor de Instalații din România

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Detectivii Apei Pierdute
Conferința ”Instalaţiile pentru construcţii şi confortul ambiental”, desfășurata la Timișoara în zilele de 23 și 24 aprilie 2015 a adus distincția ”Inginer Ioan Mut-Vitcu” redacției revistei ”Detectivii apei pierdute” ediată de compania Aquatim, care urmare a muncii depuse și a popularității de care se bucură publicația în rândul specialiștilor.

”Detectivii apei pierdute” a apărut în anul 2011 și se adresează specialiștilor în depistarea pierderilor de apă, prezentând informații despre evenimentele și oportunitățile de dezvoltare profesională, aparatura folosită, strategiile aplicate și numeroase studii de caz. Colectivul de redacție reunește angajați ai mai multor companii de apă și instituții de învățământ superior din țară și este coordonat de Alin Anchidin, inginer hidrotehnist, care conduce echipa de detecția pierderilor de apă din cadrul societății Aquatim. În prezent, publicația s-a transferat în mediul on-line, iar arhiva cu numerele vechi poate fi accesată de pe site-ul www.aquatim.ro, la secțiunea AquaȘtiri, pe site-ul Asociației Române a Apei, www.ara.ro, și pe portalul dedicat pierderilor de apă, www.pierderideapa.wordpress.com.

Conferința AIIR, aflată la cea de-a XXIV-a ediție, a abordat aspecte proprii vieții moderne și anume confortul ambiental, protecţia mediului și energiile neconvenţionale, oferind un cadru specialiștilor în instalații pentru schimburi de opinii și informare. Inginerii în instalații au avut ocazia de a se pune totodată la curent cu politicile şi reglementările Uniunii Europene pentru eficientizarea energetică a clădirilor, sistemele HVAC și eficiența energetică a clădirilor din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Ca la Nufărul: Apretat și spălat, Cristian Mos sugerează că Direcția Apelor Banat ar fi alterat probele privind poluarea Begăi!

O senzațională partidă de pase în diagonală, într-o singură repriză de 60 de minute,...

Mai multe strazi din zona Torontalului raman, miercuri, fara apa potabila

Compania care distribuie apa rece în municipiul Timișoara anunșă că, în cursul zilei de...