Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialTu ȘTIAI că e GRATUIT? Retim schimbă gratis pubelele distruse sau vandalizate

Tu ȘTIAI că e GRATUIT? Retim schimbă gratis pubelele distruse sau vandalizate

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Multe Asociații de locatari sau de proprietari au una sau mai multe pubele deteriorate, iar asta se întâmplă datorită faptului că președinții de asociații și administratorii imobilelor nu au cunoștință despre ”beneficiile” oferite de compania locală RETIM.

Deoarece vedem zilnic pe stradă pubele rupte, arse, sau deteriorate, am ajuns la concluzia că cei mai mulți dintre timișoreni nu sunt informați cu privire la faptul că au anumite drepturi, pe care nu le cunosc, și de care se pot bucura cu titlu gratuit.

În situația în care în special asociaţile de proprietari/locatari, dar şi persoanele fizice deţin pubele deteriorate, necorespunzătoare colectării deşeurilor, ”aducem la cunoştinţa cetăţenilor că pot beneficia gratuit de schimbarea recipientelor deteriorate. Pentru aceasta este necesar ca administratorii asociaţiilor de proprietari/locatari sau persoanele fizice să se adreseze în scris cu o cerere la Biroul contractare. Urmare a acestei solicitări clientul va primi în comodat recipientul, pe care îl va ridica de la sediul societăţii, iar recipientul deteriorat va fi ridicat de angajaţii noştri după ce va fi golit și igienizat în prealabil. Simplu, practic şi mai curat!” susțin reprezentanții RETIM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

VIDEO Cu gluga pe cap, a aruncat o roaba de gunoi la coltul strazii, la Timisoara

Un timișorean a fost sancționat de polițiștii locali cu 3.000 de lei după...

Si-a aruncat salteaua la drumul mare. A primit amenda maxima de la Politia Locala

Un bărbat a fost sancționat de polițiștii locali după ce a fost surprins abandonând...

Nesimtitii nu renunta sa arunce gunoaie pe strada, prin cartierele Timisoarei

Au fost aplicate noi sancțiuni drastice de polițiștii locali, după ce mai multe persoane...