ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Tu ȘTIAI că e GRATUIT? Retim schimbă gratis pubelele distruse sau vandalizate

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Multe Asociații de locatari sau de proprietari au una sau mai multe pubele deteriorate, iar asta se întâmplă datorită faptului că președinții de asociații și administratorii imobilelor nu au cunoștință despre ”beneficiile” oferite de compania locală RETIM.

Deoarece vedem zilnic pe stradă pubele rupte, arse, sau deteriorate, am ajuns la concluzia că cei mai mulți dintre timișoreni nu sunt informați cu privire la faptul că au anumite drepturi, pe care nu le cunosc, și de care se pot bucura cu titlu gratuit.

În situația în care în special asociaţile de proprietari/locatari, dar şi persoanele fizice deţin pubele deteriorate, necorespunzătoare colectării deşeurilor, ”aducem la cunoştinţa cetăţenilor că pot beneficia gratuit de schimbarea recipientelor deteriorate. Pentru aceasta este necesar ca administratorii asociaţiilor de proprietari/locatari sau persoanele fizice să se adreseze în scris cu o cerere la Biroul contractare. Urmare a acestei solicitări clientul va primi în comodat recipientul, pe care îl va ridica de la sediul societăţii, iar recipientul deteriorat va fi ridicat de angajaţii noştri după ce va fi golit și igienizat în prealabil. Simplu, practic şi mai curat!” susțin reprezentanții RETIM.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore