AcasăStiriSocialTu ȘTIAI că e GRATUIT? Retim schimbă gratis pubelele distruse sau vandalizate

Tu ȘTIAI că e GRATUIT? Retim schimbă gratis pubelele distruse sau vandalizate

Multe Asociații de locatari sau de proprietari au una sau mai multe pubele deteriorate, iar asta se întâmplă datorită faptului că președinții de asociații și administratorii imobilelor nu au cunoștință despre ”beneficiile” oferite de compania locală RETIM.

Deoarece vedem zilnic pe stradă pubele rupte, arse, sau deteriorate, am ajuns la concluzia că cei mai mulți dintre timișoreni nu sunt informați cu privire la faptul că au anumite drepturi, pe care nu le cunosc, și de care se pot bucura cu titlu gratuit.

În situația în care în special asociaţile de proprietari/locatari, dar şi persoanele fizice deţin pubele deteriorate, necorespunzătoare colectării deşeurilor, ”aducem la cunoştinţa cetăţenilor că pot beneficia gratuit de schimbarea recipientelor deteriorate. Pentru aceasta este necesar ca administratorii asociaţiilor de proprietari/locatari sau persoanele fizice să se adreseze în scris cu o cerere la Biroul contractare. Urmare a acestei solicitări clientul va primi în comodat recipientul, pe care îl va ridica de la sediul societăţii, iar recipientul deteriorat va fi ridicat de angajaţii noştri după ce va fi golit și igienizat în prealabil. Simplu, practic şi mai curat!” susțin reprezentanții RETIM.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
538CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
186CititoriConectați-vă
48,300AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente