Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

RATT dă peste cap circulația TRAMVAIELOR 4 și 8. Vezi ce se întâmplă, de luni

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Odată cu modernizarea liniei de tramvai și implicit a străzii Ștefan cel Mare, dar și cu avansarea acestor lucrări, este necesară modernizarea macazului existent la intersecţia străzii amintite cu strada 1 Decembrie 1918, motiv ce va duce la modificarea circulaţiei mijloacelor de transport în comun din zonă.

Traseele tramvaielor care circulă pe liniile 4 şi 8 și se deplasează dinspre Piaţa Bălcescu vor fi deviate astfel: strada Independenţei – strada Drubeta – bulevardul Liviu Rebreanu – bulevardul Iosif Bulbuca şi retur.

Traseul liniei 21 autobuze va fi prelungit până la Piaţa Domăşneanu.

Pentru a acoperi necesitatea de transport în comun din zona afectată de lucrări, RATT înfiinţează, tot începând cu 25 august 2014, o nouă linie de autobuz cu denumirea 8 barat, care va avea următorul traseu: Piaţa Nicolae Bălcescu – strada 1 Decembrie 1918 – strada Johann Gutenberg – bulevardul Eroilor de la Tisa – bulevardul Victor Babeş – bulevardul Mihai Viteazu – Piaţa Nicolae Bălcescu. În afară de staţiile existente de pe noul traseu se vor înfiinţa următoarele staţii noi: după intersecţia dintre străzile 1 Decembrie 1918 şi Johann Gutenberg; după intersecţia bulevardului Eroilor cu strada Daliei; după intersecţia bulevardului Eroilor cu aleea F.C. Ripensia; pe bulevardul Victor Babeş; Piaţa Bălcescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare