Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

RATT anunță ce bilet ai nevoie pe linia E4, pentru mitingul aviatic de DUMINICĂ! Vezi până când îl poți cumpăra

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Duminică, 13 iulie 2014, autobuzele de pe linia Expres 4 care circulă de la Bastion până la Aeroportul Internațional Timișoara ”Traian Vuia” vor fi suplimentate în intervalul orar 8:30-14:30. Autobuzele vor circula cu o frecvenţă de 20 de minute cu plecare din staţia Bastion între 8:30 şi 13:30, iar între 13:30 şi 14:30 vor circula din 15 în 15 minute. Biletele valabile sunt cele clasice, de expres, care se pot achiziţiona de la punctele de vânzare RATT până vineri seara la ora 21:30.

Modificarea de orar este valabilă doar în perioada desfăşurării mitingului aviatic de la Aeroportul Internaţional, iar după ora 14:30 cursele Expresului 4 revin la programul normal de duminică.

1 COMENTARIU

  1. eu am fost cercetata de IGPF din cauza numitului Idolu, a avut tupeul sa ma reclame ca ~am dat informatii false si neadevarate~ ( a facut limba romana cu femeia de serviciu) despre aeroportul Timisoara in timp ce idiotul a desfiintat serviciu informatii audio al aeroportului, suntem de rasul lumii, pana si garile au anunturi de treburi care vin si pleaca numai aeroportul are anunturi facute de companiile aeriene doar la plecarea aeronavelor ca de venit nu mai vin…. un infractor liber…. poate nu stiti despre procesul cu Carpatair prin care idiotul a pierdut banii statului… sunt multe de spus la adresa lui, chiar as vrea sa citeasca ce scriu si sa ma dea in judecata sa-i pot demonstra acestui monstru cat este de prost manager… sunt alaturi de tine si campania ta, daca pot sa-ti fiu de folos datele din profil sunt reale pot fi contactata la orice ora…. cu stima, un aliat de incredere…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare