Așa cum ne-a obișnuit, RATT ia măsuri pentru bunul mers al lucrărilor care se efectuează în Centru Istoric din Timișoara. Astfel, sâmbătă și duminică 29 și respectiv 30 noiembrie, pentru executarea lucrărilor de amenajare a Pieţei Libertăţii vor fi modificate traseele liniilor 5 şi 6 tramvaie astfel încât aceastea să nu mai treacă prin Piaţă de la ora 8:00.

Pe parcursul celor două zile, începând cu ora 8:00 linia tramvaiului 6 va fi suspendată toată ziua, iar tramvaiele de pe linia 5 vor circula din Ronaţ până la Gara de Nord şi retur. Modificările se aplică pe tot parcursul zilei, până la retragerea tramvaielor în depou.

Chiar dacă acest weekend va fi ”prelungit”, luni fiind declarată zi liberă cu ocazia serbării Zilei Naționale a României, luni tramvaiele de pe liniile 5 și 6 vor circula pe traseul cunoscut prin Piaţa Libertăţii cu excepția intervalului orar 10:30-13:00, perioadă în care cele două linii vor fi deviate pentru desfășurarea paradei dedicate zilei de 1 decembrie.

Foto:EyeintheSky

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.