Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Timișoara ca-n POVEȘTI! Brad natural și o super-cupolă de lumină la inaugurarea Târgului de Crăciun, de 1 Decembrie

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
12.9 ° C
13.9 °
9 °
68 %
6.2kmh
0 %
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
5 °
lun
2 °
mar
5 °
O nouă ediție a Târgului de Crăciun de la Timișoara pare a fi momentul ideal pentru a demara surprizele pregătite de autoritățile locale timișorenilor și celor care vor vizita orașul de pe Bega pe durata lunii Decembrie a anului 2014 și începutul lunii ianuarie 2015.

Inaugurarea celei de-a VIII-a ediții a Târgului de Crăciun de la Timișoara va avea loc pe data de 1 Decembrie a acestui an, odată cu Ziua Națională a României și va dura până pe data de 7 ianuarie 2015.

”Am încercat să aducem un plus în organizarea și aspectul Târgului de Crăciun. Anul acesta avem o cupolă de lumini, un element care apare destul de des la târgurile de Crăciun din străinătate și apare și la Sibiu. E o cupolă înaltă de 30 de metri cu tot cu steaua din vârful stâlpului, o cupolă care va atrage multe priviri și multe fotografii. Ea are 60.000 de beculețe” a dezvăluit viceprimarul Dan Diaconu la postul tv Digi24 Timișoara. Viceprimarul a postat pe Facebook, cu puțin timp în urmă, fotografia de mai sus, făcută miercuri seara, la testarea ”cupolei” de lumini.

Bradul din Piața Victoriei, devenit deja tradiție, nu va fi ignorat nici în acest an. ”Vom avea și un brad natural înalt de 18 metri pe care l-am achiziționat de la limita dintre județele Bihor și Arad, după 15 kilometri de mers pe drumuri forestiere” a mai spus Diaconu la același post tv.

Programul zilei inaugurale a Târgului de Crăciun de la Timișoara poate fi consultat AICI, de unde puteți afla și la ce oră se aprinde iluminatul de sărbători.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare