Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Robu: „Sperau că în felul acesta vor putea să stopeze ce se întâmplă pozitiv în oraş”. Vezi la cine se referă primarul Timişoarei

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Primul subiect atins de edilul Timişorei, unul de extremă actualitate, este cel legat de tentativa de demitere a viceprimarului Dan Diaconu. Aşa cum v-am informat încă de ieri, preşedintele PNL Timişoara a scăpat de demitere, „la mustaţă”, după ce 13 dintre consilieri au votat că sunt de acord cu remanierea lui Diaconu, iar pentru un succes în acest sens era nevoie de 14 voturi „pro”.

Nicolae Robu se declară mulţumit de faptul că Diaconu a „scăpat”, dar condamnă alianţa făcută de PSD cu fostul primar al Capitalei Banatului, Gheorghe Ciuhandu despre care nu a vorbit în termeni răutăcioşi de această dată, dar nici în cei mai indulgenţi. „Ieri a fost o zi neagră pentru Timişoara! O zi care nu a făcut cinste oraşului nostru, dar o zi în care noi, liberalii, împreună cu ceilalţi aliaţi de dreapta, PDL şi o parte din PNŢCD, şi cu concursul unui om care a dat dovadă de demnitate şi de conştiinţă civică, Petrică Folică, dar şi cu ajutorul unei persoane despre care nu spun mai mult de atât, am reuşit să dejucăm o parte din jocul incorect, pus în scenă de o nouă coaliţie – Coaliţia împotriva Timişoarei. Cred că acesta este cel mai potrivit termen. Ea funcţionează de ceva vreme şi eu am făcut cunoscute, în două sau trei momente, încercările de obstrucţionare a proiectelor Timişoarei prin tot felul de intervenţii incorecte care erau clar făcute la comandă politică. Văzând că n-au făcut faţă singuri, cei de la PSD s-au gândit să-l reactiveze pe…”.

Vezi înregistrarea video de mai jos pentru a afla la cine se referă Nicolae Robu, dar şi despre cine spune acesta că: „Nu am absolut nimic cu el, interacţionăm civilizat, îl respect, nu am motive să am ranchiuni la adresa lui, dar nu împărtăşim aceleaşi opinii. Drept urmare consider că nu poate fi în echipă cu mine. Să lase ambiţiile ieftine la o parte şi, dacă nu pune umărul petru bunul mers al lucrurilor în Timişoara, măcar să nu ne împiedice pe cei care îl punem să facem ceea ce aşteaptă cetăţenii” a mai spus actualul primar al oraşului de pe Bega.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=7c2e1dMRPXI&feature=youtu.be]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Povești nemuritoare! Primarul Dominic Fritz se ia la trântă imaginară cu clanul Cârpaci, acum, după ce lupta s-a încheiat și e obligat să aplice...

Cu surle și trâmbițe, ieri, primarul Dominic Fritz a anunțat că municipalitatea a chemat...

Ruben Lațcău a semnat în numele lui Nicolae Robu un contract de dirigenție de șantier

Că useriștii au vise umede, ori de câte ori vine vorba despre Nicolae Robu,...