ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Bănăţenii sunt fruncea la economii, muntenii şi oltenii trag la credite

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

În Transilvania şi Banat raportul credite/depozite este de 1,3 în timp ce în Oltenia se apropie de 2 iar în Muntenia sare de 1,7. Regiunea Moldova se plasează undeva la mijloc cu un raport între credite şi depozite de 1,5.

În doar patru din cele 40 de judeţe din România valoarea depozitelor constituite de persoane fizice şi companii în bănci reuşeşte să o acopere pe cea a creditelor contractate. În două dintre acestea, adică Sibiu şi Harghita, suma totală a depozitelor o depăşeşte pe cea a împrumuturilor, reiese din datele Băncii Naţionale a României, conform economica.net.

La polul opus, în şase judeţe din ţară, soldul creditelor depăşeşte de peste două ori valoarea totală a economiilor. Recordul absolut îl deţine judeţul Iaşi unde valoarea creditelor este de 2,5 ori mai mare decât cea a depozitelor. Ca medie pe ţară, raportul credite/depozite se situează la 1,4-1,5 ceea ce înseamnă că soldul total al creditelor este cu aproximativ 50% mai mare decât valoarea depozitelor populaţiei şi firmelor.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore