Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportACS Poli, din nou egal alb cu FK Rad, într-un amical disputat...

ACS Poli, din nou egal alb cu FK Rad, într-un amical disputat în Serbia

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

La fel ca în vară, atunci când remiza la zero în cantonamentul din Slovenia, într-un joc contra belgrădenilor de la FK Rad, ACS Poli a repetat astăzi rezultatul. Scorul alb s-a menținut în ciuda incursiunilor echipei lui Florin Marin, care a dominat în totalitate jocul.

Elek a avut o primă șansă, în minutul 18, atunci când a pătruns în careu de pe partea dreaptă, însă șutul său nu a prins cadrul porții. Chiar dacă timișorenii s-au instalat la controlul jocului, ocaziile importante au lipsit să apară. La jumătatea primului mitan, Bărbuț a încercat poarta printr-un șut de la 25 de metri, cu stângul, din poziție centrală, dar goalkeeper-ul celor de la Rad a fost din nou la post, reținând în doi timpi.

Cu cinci minute înainte de final, același Elek a scăpat pe contraatac, în zona centrală, a scos mingea la 16 metri pentru Bărbuț, însă un nou șut al său a fost respins în corner de către defensiva sârbă.

Cu o formulă schimbată în mitanul secund, Javi l-a lansat pe Rufino, însă șutul său a avut aceeași finalitate ca cele ale colegilor săi. Calea către gol a fost una foarte întortocheată pentru jucătorii bănățeni. Popovici a trimis alături, în minutul 56, iar mai apoi același Rufino, cu capul din 6 metri, nu a nimerit spațiul porții. Intrările lui Mailat și ale lui Sintean din finalul jocului nu au schimbat nimic, astfel că amicalul dintre FK Rad Belgrad și ACS Poli Timișoara s-a încheiat 0-0.

ACS Poli în prima repriză…

Kirschstein – Belu, Cânu, Scutaru, Neagu, Sarmov, Artean, Llorente, Bărbuț, Goga, Elek.

…în partea secundă.

Smaranda, Belu, Bocşan, Scutaru, Neagu, Artean, Popovici, Croitoru, Hernandez, Curtean, Rufino.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare