ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

ACS Poli, din nou egal alb cu FK Rad, într-un amical disputat în Serbia

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

La fel ca în vară, atunci când remiza la zero în cantonamentul din Slovenia, într-un joc contra belgrădenilor de la FK Rad, ACS Poli a repetat astăzi rezultatul. Scorul alb s-a menținut în ciuda incursiunilor echipei lui Florin Marin, care a dominat în totalitate jocul.

Elek a avut o primă șansă, în minutul 18, atunci când a pătruns în careu de pe partea dreaptă, însă șutul său nu a prins cadrul porții. Chiar dacă timișorenii s-au instalat la controlul jocului, ocaziile importante au lipsit să apară. La jumătatea primului mitan, Bărbuț a încercat poarta printr-un șut de la 25 de metri, cu stângul, din poziție centrală, dar goalkeeper-ul celor de la Rad a fost din nou la post, reținând în doi timpi.

Cu cinci minute înainte de final, același Elek a scăpat pe contraatac, în zona centrală, a scos mingea la 16 metri pentru Bărbuț, însă un nou șut al său a fost respins în corner de către defensiva sârbă.

Cu o formulă schimbată în mitanul secund, Javi l-a lansat pe Rufino, însă șutul său a avut aceeași finalitate ca cele ale colegilor săi. Calea către gol a fost una foarte întortocheată pentru jucătorii bănățeni. Popovici a trimis alături, în minutul 56, iar mai apoi același Rufino, cu capul din 6 metri, nu a nimerit spațiul porții. Intrările lui Mailat și ale lui Sintean din finalul jocului nu au schimbat nimic, astfel că amicalul dintre FK Rad Belgrad și ACS Poli Timișoara s-a încheiat 0-0.

ACS Poli în prima repriză…

Kirschstein – Belu, Cânu, Scutaru, Neagu, Sarmov, Artean, Llorente, Bărbuț, Goga, Elek.

…în partea secundă.

Smaranda, Belu, Bocşan, Scutaru, Neagu, Artean, Popovici, Croitoru, Hernandez, Curtean, Rufino.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore