Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Primarul Timisoarei promite: trei parcari supraetajate vor fi construite in 2018 in cartiere

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
nori împrăștiați
5.1 ° C
6.2 °
3.9 °
81 %
3.6kmh
40 %
mar
6 °
mie
5 °
joi
8 °
vin
15 °
sâm
16 °

Lipsa locurilor de parcare este una din cele mai mari probleme ale timişorenilor. Subiectul a fost abordat de primarul Timişoarei în cadrul unei audinţe online susţinute ieri pe Facebook. Edilul a promis că trei noi parcări supraetajate vor fi construite la Timişoara în perioada următoare. Locaţiile sunt următoarele: Calea Martirilor, pe partea dreaptă şi stângă în drumul spre Giroc şi strada Liniştei.

„Vom face, însă oraşul este foarte mare, are peste 1.200 de străzi şi sunt nu ştiu să vă spun câte spaţii între blocuri şi din păcate, de 40 -50 de ani, când au fost construite majoritatea blocurilor şi până acum nimeni nu a făcut aproape nicio amenajare, totul este aproape aşa cum a fost la început. S-au mai făcut şi prostii cu aşa numitele parcări ecologice, care au fost un fiasco. O afacere, poate, pentru unii, dar pentru cetăţenii oraşului au fost un fiasco. Noi vom face locuri de parcare civilizate şi aşa cum am anunţat, anul acesta vom avea, vă pot spune acum, în premieră, trei parcări supraetajate, pe două niveluri. Proiectanţii lucrează acum şi vom avea soluţii. După părerea mea, cel mai bine ar fi să facem aceste parcări parter plus un etaj şi le vom îmbrăca în verdeaţă, o să vedeţi ce frumos va fi”, a declarat primarul Timişoarei,în cadrul audienţei online.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare