Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațiePrimarul Timisoarei promite: trei parcari supraetajate vor fi construite in 2018 in...

Primarul Timisoarei promite: trei parcari supraetajate vor fi construite in 2018 in cartiere

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Lipsa locurilor de parcare este una din cele mai mari probleme ale timişorenilor. Subiectul a fost abordat de primarul Timişoarei în cadrul unei audinţe online susţinute ieri pe Facebook. Edilul a promis că trei noi parcări supraetajate vor fi construite la Timişoara în perioada următoare. Locaţiile sunt următoarele: Calea Martirilor, pe partea dreaptă şi stângă în drumul spre Giroc şi strada Liniştei.

„Vom face, însă oraşul este foarte mare, are peste 1.200 de străzi şi sunt nu ştiu să vă spun câte spaţii între blocuri şi din păcate, de 40 -50 de ani, când au fost construite majoritatea blocurilor şi până acum nimeni nu a făcut aproape nicio amenajare, totul este aproape aşa cum a fost la început. S-au mai făcut şi prostii cu aşa numitele parcări ecologice, care au fost un fiasco. O afacere, poate, pentru unii, dar pentru cetăţenii oraşului au fost un fiasco. Noi vom face locuri de parcare civilizate şi aşa cum am anunţat, anul acesta vom avea, vă pot spune acum, în premieră, trei parcări supraetajate, pe două niveluri. Proiectanţii lucrează acum şi vom avea soluţii. După părerea mea, cel mai bine ar fi să facem aceste parcări parter plus un etaj şi le vom îmbrăca în verdeaţă, o să vedeţi ce frumos va fi”, a declarat primarul Timişoarei,în cadrul audienţei online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...

Poliția Locală se reorganizează! Vor fi reduse mai multe posturi, inclusiv de conducere

Reorganizarea se face prin transformarea vechiului departament într-o structură nouă, o direcție generală, cum...