ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Barbatul care si-a atacat concubina cu un cutit in tramvai, arestat preventiv pentru 30 de zile

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Bărbatul de 21 de ani care a șocat Timișoara atacându-și concubina de 46 de ani cu un cuțit în tramvaiul 9 a primit ordonanță de reținere pentru 30 de zile. Inițial, femeia nu a recunoscut că a fost atacată, însă după ce a fost dusă la spital, medicii i-au acordat nouă zile de îngrjiri medicale.

„Bărbatul a fost reținut și s-a aprobat arestara preventivă pentru 30 de zile pentru lovire și alte violențe și pentru tulburarea ordinii și liniștii publice”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș, Aurora Voicilă, pentru Vocea Timișului.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore