Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Tramvai izbit de o autoutilitara, la intrarea in depoul din zona Dambovita

- Advertisement -

În această dimineață, în jurul orei 10:00, a avut loc un accident între un tramvai care se retrăgea în depou și o autoutilitară, motiv pentru care circulația tramvaielor care circulau pe liniile 7 și 9 a fost dată peste cap.

Societatea de Transport Public Timișoara (STPT) a anunțat că tramvaiele de pe linia 7 și 9 au circalat, miercuri, 20 februarie 2019, cu întârziere!, ca urmare a unui accident produs între un tramvai de pe linia 4, care se retrăgea în depou, și o autoutilitară. ”Azi, în jurul orei 10:00, pe Bd. Dâmbovița, a avut loc un accident între o autoutilitară și un tramvai de pe linia 4, ce se retrăgea în depou”, au informat reprezentanții STPT.

Din imagini se vede că atât mijlocul de transport în comun, cât și autoutilitara au fost avariate serios, însă reprezentanții societății nu au detaliat urmarile accidentului. Potrivit reprezentanților IPJ Timiș, șoferul autoutilitarei, în vârstă de 50 de ani, nu s-a asigurat suficient și nu a acordat prioritate conducătorului tramvaiului. Bărbatul de la volanul autovehiculului a fost accidentat ușor.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore