În această dimineață, în jurul orei 10:00, a avut loc un accident între un tramvai care se retrăgea în depou și o autoutilitară, motiv pentru care circulația tramvaielor care circulau pe liniile 7 și 9 a fost dată peste cap.

Societatea de Transport Public Timișoara (STPT) a anunțat că tramvaiele de pe linia 7 și 9 au circalat, miercuri, 20 februarie 2019, cu întârziere!, ca urmare a unui accident produs între un tramvai de pe linia 4, care se retrăgea în depou, și o autoutilitară. ”Azi, în jurul orei 10:00, pe Bd. Dâmbovița, a avut loc un accident între o autoutilitară și un tramvai de pe linia 4, ce se retrăgea în depou”, au informat reprezentanții STPT.

Din imagini se vede că atât mijlocul de transport în comun, cât și autoutilitara au fost avariate serios, însă reprezentanții societății nu au detaliat urmarile accidentului. Potrivit reprezentanților IPJ Timiș, șoferul autoutilitarei, în vârstă de 50 de ani, nu s-a asigurat suficient și nu a acordat prioritate conducătorului tramvaiului. Bărbatul de la volanul autovehiculului a fost accidentat ușor.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.