Tramvaie noi degeaba? NESIMTITII isi bat joc de tramvaiele vechi si noi din Timisoara

- Advertisement -

Societatea de Transport Public Timişoara (STPT) a făcut publice noi imagini care denotă nesimțirea unor ”călători” miserupiști, care dau dovadă de lipsă crasă de bun simț, vandalizând vehiculele care asigură transportul în comun din capitala Banatului.

STPT publică (a câta oară?) imagini care denotă nesimțirea crasă a unor călători care folosesc mijloacele de transport în comun pe care societatea le pune la dispoziția timișorenilor. Dacă în urmă cu circa două săptămâni vă arătam cum interioarele tramvaielor au avut de suferit ca urmare a ”ahtacurilor” unor nesimțiți, astăzi scenele de vandalizare se repetă, ce-i drept, sub o altă formă. Dacă atunci reprezentanții STPT arătau cum tapițeria scaunelor sau podelele tramvaielor noi Armonia au au de suferit, de această dată, angajații societății ne arată cum niște indivizi certați rău cu bunul simț au scris cu carioci colorate și chiar cu vopsele-spray în interiorul vehiculelor care circulă pe șine.

”Şi arta urbană are impostorii săi. Dovadă stau interioarele tramvaielor mânjite de câţiva teribilişti care se cred artişti. Societatea de Transport Public Timişoara a sprijinit şi a agreat mereu arta urbană (graffiti), dar respinge astfel de acte de vandalizare, aşa cum se poate vedea în imaginile alăturate. Colegii noştri responsabili cu siguranţa şi controlul în mijloacele de transport în comun, vor intensifica acţiunile de control în ceea ce priveşte depistarea celor care murdăresc şi în acest fel autobuzele, tramvaiele şi troleibuzele. După cum se vede, inscripţiile respective nu au nicio legătură cu arta urbană. Aceştia riscă sancţiuni contravenţionale între 200 de lei şi 500 de lei”, arată STPT, conform unei postări pe pagina de Facebook a societății, postare vizibilă mai jos.

În aceste condiții, ne întrebăm cât de scurt va fi timpul în care acești nemernici fără scrupule și fără săirit civic vor distruge următorul ”set” de tramvaie noi pe care se pregătește Primăria Timișoara să le achiziționeze din fonduri structurale. Vă reamintim că municipalitatea de pe Bega a depus un proiect pe fonduri europene prin care solicită sprijin financiar de circa 60 de milioane de euro pentru achziționarea a 21 de tramvaie noi, articulate, lungi, cu podea coborâtă și dotări de ultimă generație.

Şi arta urbană are impostorii săi. Dovadă stau interioarele tramvaielor mânjite de câţiva teribilişti care se cred…

Publicată de STPT – RATT pe Marţi, 26 martie 2019

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare