casatorie-in-trei-coperta

”Căsătorie în trei”? Nu, nu este o păcăleală: este cel mai nou spectacol pe care celebrul actor, regizor și pedagog Florin Zamfirescu l-a regizat și în care joacă alături de Gabriel Fătu, Cosmin Vîjeu și Călina Epuran.

Prima reprezentație a celui mai nou spectacol al lui Florin Zamfirescu va avea loc pe scena Operei Naționale Române din Timișoara, fiind vorba despre comedia ”Căsătorie în trei”. Premiera acestuia în orașul de pe Bega a fost programată pe data de 1 aprilie 2019, cu începere de la ora 20:00.

”Iată un autor, Andreas Petrescu, care se ocupă de probleme contemporane! Strict contemporane… Iată o piesă românească, o comedie demnă de pana lui Feydeau, cu quiproquo-uri spumoase, care te fac întâi să râzi, apoi să meditezi”, susțin protagoniștii. „Un spectacol la a cărui montare am învins cu greu dificultatea de a izbucni în râs continuu. Vizionare plăcută!”, dezvăluie Florin Zamfirescu, fost rector al Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică ”I.L. Caragiale” și doctor în teatru cu o teză despre ”Actorie sau magie”.

Biletele pentru acest spectacol costă 50 sau 70 de lei, în funcție de loc, și s-au pus în vânzare la Agenția Operei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here