Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Casatorie in trei, pe scena Operei Nationale Romane din Timisoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

”Căsătorie în trei”? Nu, nu este o păcăleală: este cel mai nou spectacol pe care celebrul actor, regizor și pedagog Florin Zamfirescu l-a regizat și în care joacă alături de Gabriel Fătu, Cosmin Vîjeu și Călina Epuran.

Prima reprezentație a celui mai nou spectacol al lui Florin Zamfirescu va avea loc pe scena Operei Naționale Române din Timișoara, fiind vorba despre comedia ”Căsătorie în trei”. Premiera acestuia în orașul de pe Bega a fost programată pe data de 1 aprilie 2019, cu începere de la ora 20:00.

”Iată un autor, Andreas Petrescu, care se ocupă de probleme contemporane! Strict contemporane… Iată o piesă românească, o comedie demnă de pana lui Feydeau, cu quiproquo-uri spumoase, care te fac întâi să râzi, apoi să meditezi”, susțin protagoniștii. „Un spectacol la a cărui montare am învins cu greu dificultatea de a izbucni în râs continuu. Vizionare plăcută!”, dezvăluie Florin Zamfirescu, fost rector al Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică ”I.L. Caragiale” și doctor în teatru cu o teză despre ”Actorie sau magie”.

Biletele pentru acest spectacol costă 50 sau 70 de lei, în funcție de loc, și s-au pus în vânzare la Agenția Operei.

Casatorie in trei, pe scena Operei Nationale Romane din Timisoara 1

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare