Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Spectacol nou-introdus pe lista Festivalului TESZT, duminica, in Piata Victoriei

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
12.9 ° C
13.9 °
9 °
68 %
6.2kmh
0 %
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
5 °
lun
2 °
mar
5 °

Asociația Timișoara 2021- Capitală Europeană a Culturii în parteneriat cu Teatrul Auăleu și Teatrul Maghiar de Stat ”Csiky Gergely” prezintă, în data de 26 mai, de la ora 21:30, în Piața Victoriei, în cadrul Festivalului Euroregional de Teatru Timișoara TESZT, spectacolul UBU REGE.

Pus în scenă de Ovidiu Mihăiță și jucat de Armand Iftode, Ioan Codrea și Ionuț Pîrvulescu, spectacolul UBU REGE este oferit gratuit de către Teatrul Auăleu și face parte din programul Fo(u)r Public Spaces, Xtensie a Festivalului TESZT.

Spectacolul se alătură, astfel, celorlalte nouă programate în această ediție de ”JumătaTESZT”, aşa cum a fost botezat festivalul de organizatori, datorită dificultăților financiare în care a fost pus Teatrul Maghiar datorită diminuării neaprobării măririi bugetului destinat festivalului.

AUĂLEU este o antrepriză artistică autonomă înființată în 2005 în garajul și curtea unei case la periferia artei și a orașului Timișoara. Spectacolele Auăleu sunt un mix de teatru, concert, lirică, cabaret-noir, circ, musical, animație, basm și tragi-comedie pe texte proprii și se situează la granița dintre rânjet și surâs, toate având în comun o estetică a derizoriului proprie trupei.

Xtentions reprezintă o oportunitate de extindere spre un public nou, de creștere a capacităților locale sau de conectare la noi practici artistice. După cum sugerează și numele, prin Xtentions, Timișoara 2021 dorește să contribuie la o inițiativă deja existentă în oraș prin adăugarea unui eveniment special. Xtentions poate lua diferite forme: spectacole și expoziții europene, invitați internaționali și întâlniri ale unor rețele culturale europene.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare