stefan-popescu-romanii-au-talent

Ştefan Popescu sau „Fane Mississippi Delta Blues”, aşa cum s-a prezentat şoferul de basculă pe scena Operei Naţionale din Timişoara a oferit unul dintre cele mai emoţionante momente ale serii din cadrul emisiunii „Românii au talent”. Acesta a fost impulsionat de soţia sa pentru a veni la preselecţia spectacolului – „coana Veta”, cum omul o alintă.

La 56 de ani, Ştefan Popescu demonstrează astfel că niciodată nu este prea târziu pentru a-ţi împlini visele tinereţii, cu atât mai mult cu cât talentul este de partea sa.

„Ăsta e momentul „Românii au talent”! Este ceea ce visăm noi, cei din juriu să vedem la această emisiune”, a exclamat vizibil fascinat Mihai Petre . poate cel mai drastic membru al juriului, care s-a declarat încântat de vocea lui Ştefan Popescu şi de felul în care bărbatul s-a „descătuşat” pe scenă. Tot publicul din sală a aplaudat în picioare prestaţia bărbatului.

„Puteţi să-mi spuneţi Fane Mississippi Delta Blues”, a spus bărbatul că i se mai spune, acesta fiind pasionat de muzica blues încă din tinereţe.

Toţi cei trei membri ai juriului au spus „DA”, iar bărbatul care a plecat de pe scena Operei Române din Timişoara are şanse să ajungă cu adevărat departe, în competiţia „Românii au talent”.

După părăsirea scenei, Ştefan Popescu a dezvăluit un alt motiv pentru care a decis să lase volanul basculei pentru microfonul de cântat live. El a povestit, fără ca juriul sau spectatorii să-i cunoască adevărata dramă, că a dorit să urce pe scenă şi pentru a demonstra copiilor săi plecaţi peste hotare că este „cineva”, chiar dacă aceştia refuză să-l mai caute de mai bine de zece ani, bărbatul având-o alături doar pe „coana Veta”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.