COCALAR-in-trafic-la-Timisoara

Incident halucianant, azi, în Timișoara, în apropierea Iulius Mall, unde un şofer a coborât de la volan şi a scuipat pe parbrizul maşinii unei tinere, arătându-i semne obscene şi înjurându-o.

Totul pentru că tânăra nu l-a lăsat pe şofer să îi taie calea. „Eu circulam regulamentar şi eram pe o bandă cu prioritate. El a ieşit din parcarea subterană de la Iulius Mall şi m-a claxonat că de ce nu îl las în faţa mea. Nu aveam cum, deoarece era foarte aglomerat și eram aproape de sens, m-a claxonat, i-am făcut semn că nu am unde să trec şi când am ieşit din sens m-am trezit cu el venind cu viteză în faţa mea. M-a şicanat, a pus frână bruscă, am avut senzaţia că voia să intru în el, s-a dat jos oprind traficul şi a scuipat. Eu am scos telefonul să filmez, pentru că m-am gândit că va încerca să mă agreseze fizic. Când a văzut că scot telefonul, a scuipat pe parbriz, se vede scuipatul rămas acolo, iar după, a plecat nervos, înjurând şi arătându-mi semne obscene”, a declarat şoferiţa pentru Vocea Timişului.

Deocamdată tânăra nu a depus o plângere la poliţie pentru a reclama incidentul, însă ne-a relatat că numărul maşinii şoferului recalcitrant era TM-33-KTT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.