AcasăStiriNESIMȚIRE! Un şofer din Timişoara a blocat traficul să scuipe pe parbrizul...

NESIMȚIRE! Un şofer din Timişoara a blocat traficul să scuipe pe parbrizul maşinii unei tinere care nu l-a lăsat să îi taie calea

Incident halucianant, azi, în Timișoara, în apropierea Iulius Mall, unde un şofer a coborât de la volan şi a scuipat pe parbrizul maşinii unei tinere, arătându-i semne obscene şi înjurându-o.

Totul pentru că tânăra nu l-a lăsat pe şofer să îi taie calea. „Eu circulam regulamentar şi eram pe o bandă cu prioritate. El a ieşit din parcarea subterană de la Iulius Mall şi m-a claxonat că de ce nu îl las în faţa mea. Nu aveam cum, deoarece era foarte aglomerat și eram aproape de sens, m-a claxonat, i-am făcut semn că nu am unde să trec şi când am ieşit din sens m-am trezit cu el venind cu viteză în faţa mea. M-a şicanat, a pus frână bruscă, am avut senzaţia că voia să intru în el, s-a dat jos oprind traficul şi a scuipat. Eu am scos telefonul să filmez, pentru că m-am gândit că va încerca să mă agreseze fizic. Când a văzut că scot telefonul, a scuipat pe parbriz, se vede scuipatul rămas acolo, iar după, a plecat nervos, înjurând şi arătându-mi semne obscene”, a declarat şoferiţa pentru Vocea Timişului.

Deocamdată tânăra nu a depus o plângere la poliţie pentru a reclama incidentul, însă ne-a relatat că numărul maşinii şoferului recalcitrant era TM-33-KTT.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente