AcasăStiriAdministratieRATT, în locul Elba și AEM. Compania se va ocupa și de...

RATT, în locul Elba și AEM. Compania se va ocupa și de iluminatul stradal

Lipsa iluminatului stradal a devenit o obișnuință pe străzile din capitala Banatului. Apelurile publice repetate făcute de primarul Nicolae Robu la adresa conducerii companiei Enel pentru îmbunătățirea serviciilor au rămas fără ecou. Astfel, frecvent, marile bulevarde și mici străduțe din cartiere rămân fără iluminat. Iar în următoarele săptămâni situația s-ar putea înrăutăți. Asta din cauză că primăria nu mai are contract pentru mentenanța serviciului de iluminat stradal, gestionat în trecut de Elba și AEM. Pe viitor, municipalitatea are în plan să cedeze RATT sarcina întreținerii infrastructurii de iluminat.

„Nu, aici nu este de vină Enel. Enel este de vină doar că nu funcționează fiabil rețeaua de distribuție a energiei electrice către corpurile de iluminat. Funcționarea corpurilor de iluminat nu a fost și nu este în sarcina Enel. Dorim să asigurăm mentenanța cu ajutorul Enel. (…) Domnul director al Direcției Edilitare Chiș Culiță și cu domnul director Goia pretind că RATT este în stare să rezolve problema, că și-a format oameni și că mai angajează și că vom avea parte de iluminat public mult mai funcțional în condițiile în care Enel ne dă energia electrică cu serviciul asigurat de RATT”, a declarat primarul Nicolae Robu.

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente