Scrisoarea deschisă înregistrată vineri la Registratura Prefecturii Timiș se adresează premierului Victor Ponta și cuprinde zece întrebări complexe la care i se solicită răspuns din partea societății civile. ”Avem zece întrebări foarte importante la care poporul român îi cere să răspundă și sperăm să-și facă timpul necesar. Întrebările se referă la activitatea dânsului din Parlamentul României, la cea din Guvern, o activitate prin care a înlocuit adevărul cu minciuna, dreptatea cu corupția, a desconsiderat generații întregi de studenți, profesori, academicieni, a demolat Avocatul Poporului și instituțiile statului de drept. A arătat lipsă de respect față de orice demnitate și orice valoare pe care poporul român o respectă și pentru care a luptat” ne-a spus Beniamin Lup, reprezentantul grupului de timișoreni care s-au prezentat la Prefectură.

Zilele următoare se va depune o astfel de scrisoare și către Avocatul Poporului. ”Sperăm ca domnul prim-ministru Victor Ponta, înainte să-și dea demisia, să răspundă poporului român la aceste întrebări care sunt pur și simplu imortante pentru popor” a spus pastorul Beniamin Lup, cel care a înregistrat scrisoarea la registratura Instituției Prefectului Județului Timiș.

Vezi înregistrarea video de mai jos, unde autorul acestei scrisori deschise, Beniamin Lup, enunță care sunt întrebările destinate premierului Victor Ponta.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.