Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialScrisoare deschisă trimisă de timișoreni, premierului Ponta: ”Să răspundă înainte de a-și...

Scrisoare deschisă trimisă de timișoreni, premierului Ponta: ”Să răspundă înainte de a-și da demisia!” VIDEO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Scrisoarea deschisă înregistrată vineri la Registratura Prefecturii Timiș se adresează premierului Victor Ponta și cuprinde zece întrebări complexe la care i se solicită răspuns din partea societății civile. ”Avem zece întrebări foarte importante la care poporul român îi cere să răspundă și sperăm să-și facă timpul necesar. Întrebările se referă la activitatea dânsului din Parlamentul României, la cea din Guvern, o activitate prin care a înlocuit adevărul cu minciuna, dreptatea cu corupția, a desconsiderat generații întregi de studenți, profesori, academicieni, a demolat Avocatul Poporului și instituțiile statului de drept. A arătat lipsă de respect față de orice demnitate și orice valoare pe care poporul român o respectă și pentru care a luptat” ne-a spus Beniamin Lup, reprezentantul grupului de timișoreni care s-au prezentat la Prefectură.

Zilele următoare se va depune o astfel de scrisoare și către Avocatul Poporului. ”Sperăm ca domnul prim-ministru Victor Ponta, înainte să-și dea demisia, să răspundă poporului român la aceste întrebări care sunt pur și simplu imortante pentru popor” a spus pastorul Beniamin Lup, cel care a înregistrat scrisoarea la registratura Instituției Prefectului Județului Timiș.

Vezi înregistrarea video de mai jos, unde autorul acestei scrisori deschise, Beniamin Lup, enunță care sunt întrebările destinate premierului Victor Ponta.

[responsive_youtube

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Batalion disciplinar! Poliția Locală Timișoara, centru de reeducare și reprofesionalizare pentru avertizorii publici, incomozi administrației Dominic Fritz

Până să sară cu comentariile în online, mereu din spatele unor conturi false, micuții...

Cuiul lui Pepelea! UMF Timișoara face salturi mortale ca sa privatizeze sănătatea bănățenilor, chiar sub nasul ministrului Alexandru Rafila

În numele autonomiei universitare și a unei modificări legislative, făcute pe genunchi și noaptea...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Prefectul de Timis, Eva Andreas, si-a depus demisia

Eva Andreaș, prefect al județului Timiș, a anunțat că ”a venit momentul schimbării în...

Promisiuni de la Guvern: Ambulanta in fiecare comuna din Romania

Guvernul a adoptat un Memorandum privind instituirea schemei de ajutor de minimis pentru Programul...

Culmea! Premierul Viorica Dancila transmite un mesaj cu prilejul Zilei Culturii Nationale

Primul ministru al României, Viorica Dăncilă, a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Naționale...