Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Pe SURSE: Președintele PSD Timiș, Titu Bojin, își dă DEMISIA ! Vezi cine îi ia locul

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

Conform unor surse din interiorul PSD Timiș, Titu Bojin – președintele filialei județene, își va depune demisia din partid în această după-masă.

Ca urmare a scandalului în care a fost implicat baronul local al PSD Timiș, Titu Bojin, acesta își va da demisia. În afara surselor noastre, o altă sursă ”apropiată” președintelui Consiliului Județean Timiș, a anunțat acest lucru. Pe pagina de Facebook a televiziunii Europa Nova, post condus tocmai de consilierul personal al lui Bojin, Stelu Iordache, a apărut cu puțin timp în urmă o postare care arată astfel: ”ULTIMA ORĂ! Președintele Titu Bojin, își dă demisia AZI din toate funcțiile deținute în PSD”.

Surse din interiorul social-democraților confirmă pentru Vocea Timișului că Bojin își va da demisia doar din funcțiile de conducere pe care le are în interiorul partidului, acesta nedorind să renunțe și la cea de Președinte al Consiliului Județean Timiș. Bojin va rămâne un simplu membru în PSD Timiș, urmând ca ”frâiele” filialei județene să fie preluate de deputatul Sorin Grindeanu.

Așteptăm totuși ca Bojin să dea dovadă de caracter și să-și ia singur ”tălpășița” din funcția de președinte al CJ Timiș, înainte să-i facă ”vânt” cei de la Direcția Națională Anticorupție.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare