ȘOCANT! Un ţigan de 13 ani a dat cu mașina peste o tânără, pe trecerea de pietoni, la Timișoara

- Advertisement -

Poliţiştii Serviciului Rutier efectuează cercetări faţă de un minor în vârstă de 13 ani, cetăţean german, bănuit că ar fi provocat un accident pe Bulevardul 16 Decembrie din Timişoara, aflându-se la volanul unui autoturism.

Accidentul a avut loc joi, 11 decembrie 2014, în jurul orei 19:00, când copilul a accidentat un pieton care se afla angajat în traversarea carosabilului prin loc marcat şi semnalizat corespunzător, după care a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiei. În urma accidentului, pietonul, o tânără de 20 de ani, din localitatea Călineşti, judeţul Maramureş, a suferit răni uşoare.

Poliţiştii au efectuat investigaţii, iar la scurt timp după producerea accidentului au reuşit depistarea minorului, pe raza municipiului Timişoara. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare