Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Ponta ȚINE CU DINȚII de fotoliul de prim-ministru! ”Doar Parlamentul poate să mă demită!”. Poate fi SUSPENDAT!

- Advertisement -

Premierul României, Victor Ponta, a fost pus sub urmărire penală de DNA, după ce procurorii i-au adus la cunoștință primului ministru că este acuzat de fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală în formă continuată și spălare de bani.

Imediat după aflarea veștii, președintele Klaus Iohannis l-a chemat de urgență la Palatul Cotroceni pe premier, căruia i-a transmis că îi solicită demisia.

Primul ministru refuză categoric să-și înainteze demisia din fruntea Guvernului României, anunțând acest ”amănunt” pe Facebook. „Am avut cu preşedintele Iohannis o discuţie instituţională extrem de corectă şi civilizată! Respect poziţia sa publică, dar am fost numit în funcţie de Parlamentul Mesaj Ponta pe FacebookRomâniei şi doar Parlamentul poate să mă demită! Cred că respectarea principiilor constituţionale este esenţială pentru societatea noastră şi în niciun caz nu pot accepta că un procuror DNA este deasupra Parlamentului, Guvernului şi a cetăţenilor acestei ţări! Asta ar insemna dictatură şi cred că la peste 25 ani după 1989 ar fi o mare eroare pt noi toţi!”, a postat Ponta pe rețeaua de socializare.

Surse oficiale declarau pentru MEDIAFAX că preşedintele Klaus Iohannis l-a chemat pe premierul Victor Ponta la Palatul Cotroceni pentru a-i cere să demisioneze, în caz contrar intenţionând să îl suspende din funcţie. „Conform informaţiilor existente la momentul convocării premierului, preşedintele ia în calcul suspendarea prim-ministrului, confor Constituţiei, dacă acesta nu optează pentru varianta demisiei. Decizia va fi luată în urma discuţiei în care explicaţiile premierului vor avea o importanţă”, au arătat sursele, apropiate situaţiei.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore