Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Președintele României, Klaus Iohannis: Solicit DEMISIA premierului Victor Ponta

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

„Astăzi, Direcţia Naţională Anticorupţie a comunicat public că primul-ministru Victor Ponta este învinuit de fapte penale. După părerea mea, este o situaţie imposibilă pentru România ca primul-ministru să fie învinuit de fapte penale. Pe de altă parte, pentru România, cel mai rău lucru care s-ar putea întâmpla acum este o criză politică. Având în vedere toate acestea, solicit demisia primului-ministru Victor Ponta”, a solicitat Klaus Iohannis, de la Palatul Cotroceni.

Președintele României a mai adăugat că: „Aceste consideraţiuni şi solicitarea de demisie le-am comunicat primului-ministru într-o discuţie pe care am avut-o acum câteva minute”.

Preşedintele a făcut acest anunţ la scurt timp după ce s-a întâlnit cu premierul Victor Ponta la Cotroceni.

Vă reamintim că premierul Victor Ponta a fost audiat vineri, 5 iunie 2015, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, în dosarul lui Dan Şova. Procurorii au dispus efectuarea urmăririi penale față de Victor Ponta, suspectat de săvârșirea infracțiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală în formă continuată și spălare de bani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare