Miniștri PNL, doar cu voia lui Ponta, declară Ilie Sârbu

0
549

În urma demisiei lui Daniel Chițoiu, Radu Stroe, Eugen Niclasescu și Andrei Gerea din fruntea ministerelor pe care le conduceau, Crin Antonescu a declarat că liberalii Klaus Iohannis, Eugen Nicolăescu, Cristian Bușoi și Teodor Atanasiu au fost validați de Biroul Permanent Național al partidului pentru a ocupa funcțiile de la Interne, Finanțe, Sănătate și respectiv Economie.

Ilie Sârbu,senator PSD pe județul Timiș, intervine și declară că nominalizările PNL vor fi discutate în cadrul USL, iar cel care va avea ultimul cuvânt în validarea celor patru va fi premierul Victor Ponta.

„Legat de nominalizările făcute de colegii din PNL, trebuie să spunem că premierul Victor Ponta are ultimul cuvânt. Aceste nominalizări vor fi discutate în USL pentru a fi validate în mod clar, de toate partidele din Uniune. Eu cred că este bine să fim mai rezervați în declarații publice și să nu comentăm peste tot acțiunile politice din guvernare, așa cum se făcea pe vremea CDR” a declarat senatorul potrivit Agerpres.

Spune-ţi opinia civilizat!