Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Miniștri PNL, doar cu voia lui Ponta, declară Ilie Sârbu

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

În urma demisiei lui Daniel Chițoiu, Radu Stroe, Eugen Niclasescu și Andrei Gerea din fruntea ministerelor pe care le conduceau, Crin Antonescu a declarat că liberalii Klaus Iohannis, Eugen Nicolăescu, Cristian Bușoi și Teodor Atanasiu au fost validați de Biroul Permanent Național al partidului pentru a ocupa funcțiile de la Interne, Finanțe, Sănătate și respectiv Economie.

Ilie Sârbu,senator PSD pe județul Timiș, intervine și declară că nominalizările PNL vor fi discutate în cadrul USL, iar cel care va avea ultimul cuvânt în validarea celor patru va fi premierul Victor Ponta.

„Legat de nominalizările făcute de colegii din PNL, trebuie să spunem că premierul Victor Ponta are ultimul cuvânt. Aceste nominalizări vor fi discutate în USL pentru a fi validate în mod clar, de toate partidele din Uniune. Eu cred că este bine să fim mai rezervați în declarații publice și să nu comentăm peste tot acțiunile politice din guvernare, așa cum se făcea pe vremea CDR” a declarat senatorul potrivit Agerpres.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

VALIDEZI calatoria cu mijloacele de transport in comun, la Timisoara? Doar asa pot fi mai multe pe trasee!

Societatea de Transport Public Timişoara (STPT) monitorizează gradul de încărcare a mijloacelor de transport...

Guvernul condus de Sorin Grindeanu ar putea avea cel putin patru ministere noi

Pentru că românul s-a născut poet şi ştie pe lângă fotbal şi politică să...

(P) Noi am fost mereu în mijlocul oamenilor, nu doar acum în perioada electorală

Domnule Dobra, constatăm că PSD Timiș a pornit în forță campania electorală, iar prima...