Mircea Solcanu umblă „mascat” ca să nu ia bătaie pe stradă FOTO

- Advertisement -

„A vorbit gura fără el, iar acum îi este frică să mai iasă pe stradă!” scrie cotidianul Click!, a cărui fotoreporter l-a surprins pe Solcanu, la cumpărături „camuflat”. Speriat probabil de faptul că riscă să ia bătaie datorită scandalului pe care l-a provocat cu postarea scandaloasă pe care a distribuit-o pe Facebook, Mircea Solcanu merge la cumpărături cu căciula pe ochi şi gulerul paltonului ridicat până pe faţă, fiind aproape de nerecunoscut.

Vă reamintim că fosta vedetă Acasă TV a postat recent un mesaj şocant pe pagina sa de Facebook, mesaj ce avea să-i aducă o schimbare radicală în viaţă. Mircea Solcanu (37 de ani) le-a urat părinţilor lui Ionuţ Anghel, băieţelul sfâşiat de maidanezii din Bucureşti, să le moară şi celălalt copil. La adresa celui care îşi declară „în gura mare” homosexualitatea, au apărut reacţii dure, dar şi ameninţări cu moartea. „Se uita cu disperare, în stânga şi-n dreapta, să vadă dacă-l urmăreşte cineva”, scrie cotidianul bucureştean amintit.

După mesajul jignitor, conducerea postului Acasă TV l-a pus pe liber, Solcanu având intenţia de a se întoarce la Constanţa – oraşul său natal, pentru a face din nou radio – meseria sa de bază. Locul său în cadrul emisiunii „Poveştiri de noapte” va fi luat, din câte se pare, de Victor Slav, însă şi alte nume se vehiculează pentru a deveni moderatorii show-ului nocturn.

Foto: click.ro

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Robu face sondaj pe Facebook privind plombarile pe ninsoare si ploaie

Primarul Timişoarei vrea să ştie: doriţi plombarea drumurilor chiar...

Primarul Timişoarei, sondaj pe Facebook privind limitarea pragului de zgomot

Peste 80% din aproximatv 1.800 de timişoreni s-au...

VIDEO Robu canta despre dusmani pe Facebook. Ce le transmite

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a postat pe Facebook un...

Primarul Robu, anunt inedit legat de gratuitatile pe vehiculele STPT

Majoritatea timișorenilor nu au o problemă cu faptul că...

Din aceeași categorie

Categorii Populare