Încă un concurent X Factor îşi vede visul împlinit. Vezi de ce „sexy-poliţista” Natalia Selegean s-a mutat la Bucureşti!

Date:

Fie că a fost vorba de dorinţa de a-şi vedea chipul pe un afiş de concert, cum este cazul lui Tudor Turcu, ce aseară a susţinut primul său concert în Bucureşti, de a participa la alte emisiuni de divertisment, aşa cum au făcut-o Florin Ristei, Alex Maţaev, Ioana Anuţa sau Andrei Leonte, care de la ridicarea marelui premiu X Factor a scos deja patru piese pe placul fanilor sau pur şi simplu de a face primii paşi în carieră, cu toţii s-au bucurat de notorietatea obţinută cu ajutorul super show-ului X Factor.

Este şi cazul Nataliei Selegean, sexy-poliţista de la X Factor care a luat o decizie radicală: „Oficial, m-am mutat în Bucureşti! E încă un pas spre împlinirea unui mare vis! Le mulţumesc din inimă celor care au încredere în mine, mă susţin, mă înţeleg şi sunt mereu alături de mine! Ştiu că nu va fi uşor, dar ştiu şi că nu va fi în zadar! Vă îmbrăţişez cu drag!” a scris ieri Naty pe un site de socializare.

În curând, caravana X-Factor îşi reîncepe periplul prin ţară, în căutarea următorului superstar al României. Toţi cei care au factorul curaj, factorul emoţie, factorul pasiune, voce, carismã, factorul entuziasm, show, factorul originalitate sunt aşteptaţi la audiţiile care, în acest an, se vor ţine în şase oraşe din care Timişoara lipseşte: Craiova – 24 mai, Sibiu – 26 mai, Arad – 28 mai, Cluj-Napoca – 30 mai, Iaşi- 2 iunie, Galaţi – 5 iunie şi Bucureşti – 8 iunie. Cucereşte România în noul sezon X Factor!

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
191CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare