Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Încă un concurent X Factor îşi vede visul împlinit. Vezi de ce „sexy-poliţista” Natalia Selegean s-a mutat la Bucureşti!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Fie că a fost vorba de dorinţa de a-şi vedea chipul pe un afiş de concert, cum este cazul lui Tudor Turcu, ce aseară a susţinut primul său concert în Bucureşti, de a participa la alte emisiuni de divertisment, aşa cum au făcut-o Florin Ristei, Alex Maţaev, Ioana Anuţa sau Andrei Leonte, care de la ridicarea marelui premiu X Factor a scos deja patru piese pe placul fanilor sau pur şi simplu de a face primii paşi în carieră, cu toţii s-au bucurat de notorietatea obţinută cu ajutorul super show-ului X Factor.

Este şi cazul Nataliei Selegean, sexy-poliţista de la X Factor care a luat o decizie radicală: „Oficial, m-am mutat în Bucureşti! E încă un pas spre împlinirea unui mare vis! Le mulţumesc din inimă celor care au încredere în mine, mă susţin, mă înţeleg şi sunt mereu alături de mine! Ştiu că nu va fi uşor, dar ştiu şi că nu va fi în zadar! Vă îmbrăţişez cu drag!” a scris ieri Naty pe un site de socializare.

În curând, caravana X-Factor îşi reîncepe periplul prin ţară, în căutarea următorului superstar al României. Toţi cei care au factorul curaj, factorul emoţie, factorul pasiune, voce, carismã, factorul entuziasm, show, factorul originalitate sunt aşteptaţi la audiţiile care, în acest an, se vor ţine în şase oraşe din care Timişoara lipseşte: Craiova – 24 mai, Sibiu – 26 mai, Arad – 28 mai, Cluj-Napoca – 30 mai, Iaşi- 2 iunie, Galaţi – 5 iunie şi Bucureşti – 8 iunie. Cucereşte România în noul sezon X Factor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Vacantele achizitionate online, mai scumpe cu 4%. Cele offline, plus 22%, fata de 2018

La nivel mondial, industria turismului online a crescut, de la an la an, iar...

Start-up-ul romanesc FLOW face concurenta Societatii de Transport Public Timisoara, cu trotinete

FLOW, serviciul de închiriere de trotinete electrice a ajuns și în vest. Timișorenii se...

Uber Eats se lanseaza in Timisoara

Uber România anunţă extinderea Uber Eats, serviciul global de livrare de mâncare, în Timișoara....