Încă un concurent X Factor îşi vede visul împlinit. Vezi de ce „sexy-poliţista” Natalia Selegean s-a mutat la Bucureşti!

- Advertisement -

Fie că a fost vorba de dorinţa de a-şi vedea chipul pe un afiş de concert, cum este cazul lui Tudor Turcu, ce aseară a susţinut primul său concert în Bucureşti, de a participa la alte emisiuni de divertisment, aşa cum au făcut-o Florin Ristei, Alex Maţaev, Ioana Anuţa sau Andrei Leonte, care de la ridicarea marelui premiu X Factor a scos deja patru piese pe placul fanilor sau pur şi simplu de a face primii paşi în carieră, cu toţii s-au bucurat de notorietatea obţinută cu ajutorul super show-ului X Factor.

Este şi cazul Nataliei Selegean, sexy-poliţista de la X Factor care a luat o decizie radicală: „Oficial, m-am mutat în Bucureşti! E încă un pas spre împlinirea unui mare vis! Le mulţumesc din inimă celor care au încredere în mine, mă susţin, mă înţeleg şi sunt mereu alături de mine! Ştiu că nu va fi uşor, dar ştiu şi că nu va fi în zadar! Vă îmbrăţişez cu drag!” a scris ieri Naty pe un site de socializare.

În curând, caravana X-Factor îşi reîncepe periplul prin ţară, în căutarea următorului superstar al României. Toţi cei care au factorul curaj, factorul emoţie, factorul pasiune, voce, carismã, factorul entuziasm, show, factorul originalitate sunt aşteptaţi la audiţiile care, în acest an, se vor ţine în şase oraşe din care Timişoara lipseşte: Craiova – 24 mai, Sibiu – 26 mai, Arad – 28 mai, Cluj-Napoca – 30 mai, Iaşi- 2 iunie, Galaţi – 5 iunie şi Bucureşti – 8 iunie. Cucereşte România în noul sezon X Factor!

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Vacantele achizitionate online, mai scumpe cu 4%. Cele offline, plus 22%, fata de 2018

La nivel mondial, industria turismului online a crescut, de...

Start-up-ul romanesc FLOW face concurenta Societatii de Transport Public Timisoara, cu trotinete

FLOW, serviciul de închiriere de trotinete electrice a ajuns...

Uber Eats se lanseaza in Timisoara

Uber România anunţă extinderea Uber Eats, serviciul global de...

Ghizii de turism din Timisoara si Arad, la ”specializare” in Mako

Weekend-ul recent încheiat a fost o perioadă interesantă pentru...

Timisoreanul Virgil Iantu, ARONGANTA la adresa lui Liviu Dragnea, pe tema referendumului

Prezentatorul TV Virgil Ianțu, timișorean la origine, a postat...

Se deschide ”sezonul estival” pe lacul Ghioroc

Consiliul Județean Arad și Primăria Comunei Ghioroc au anunțat...
spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img