Luptători din 9 ţări se confruntă la ediţia VIP Superkombat, la Mamaia. Timişoreanul Flavius Boiciuc luptă în piramida mondială, la debut!

- Advertisement -

Succesul înregistrat în ultimii ani, atunci când a promovat inclusiv brandurile turistice ale unor state precum Muntenegru şi Azerbaidjan, a făcut din Superkombat o ţintă şi pentru autorităţile din ţară. Astfel, evenimentul de pe malul mării va avea drept scop si atragerea de turişti străini pe litoralul românesc, campania fiind derulată în parteneriat cu Asociaţia Litoral – Delta Dunării. În total, 14 luptători din 9 ţări se vor duela în gala transmisă la nivel global în 83 de ţări de pe 4 continente.

Preşedintele Superkombat a anunţat că unii dintre cei mai buni sportivi din noua generaţie au fost selectaţi pentru gala de la Mamaia, o parte dintre ei venind chiar din circuitul New Heroes.

La debutul său în circuitul World Grand Prix, timişoreanul Flavius Boiciuc este anunţat în piramida mondială la categoria semigrea, primul adversar urmând să fie câştigătorul selecţiilor din Marea Britanie, Jamie Bates. În cea de-a doua semifinală, campionul mondial WAKO la amatori, sârbul Miljan Vidovic, îl va înfrunta pe surinamezul Miles Simson, astfel că învingătorii celor două meciuri vor da piept în finala programată la sfârşitul serii.

După ce de-a lungul carierei a luptat doar la categoria grea împotriva unor coloşi precum Mighty Mo, Dzevad Poturak sau Ismael Londt, vedeta Local Kombat, Sebastian Ciobanu, a hotărât să coboare la categoria cruiser, acolo unde ţinteşte titlul mondial. “Lupta de la Mamaia va fi primul meu pas spre centura mondială. L-am urmărit pe Corentin, e un luptător puternic, provenit din muay-thai şi care anul acesta a cucerit titlul WKN, însă nu mă tem. Va avea aceeaşi soartă ca şi Mighty Mo, nu va termina meciul în picioare”, a transmis Sebastian Ciobanu, care îl are ca partener de antrenament înaintea galei pe Cătălin Moroşanu.

Specialistul KO-urilor brutale, Cristian Ristea, se întoarce în ring pentru un nou super-fight, de data aceasta împotriva germanului Christian Brorhilker, iar Dănuţ Hurduc îl are ca adversar pe britanicul Micky Terrill.

În alte două meciuri, Daniel Alexandru îl va întâlni pe campionul mondial WKA, angolezul Aristote Quitusisa, în timp ce fostul challenger la titlul mondial Superkombat, Amansio Paraschiv, va lupta împotriva bulgarului Rangel Ivanov.

În total, 600 de bilete sunt puse la vânzare pentru gala Superkombat World Grand Prix II de la Mamaia, programată pentru sâmbătă, 24 mai, începând cu ora 22:00, acestea putând fi achiziţionate în schimbul a 200 de lei din reţeaua eventim.ro, magazinele Germanos, Vodafone, Domo şi Orange din toată ţara. În România, evenimentul va fi transmis în direct de Sport.ro, imediat după miezul nopţii de Pro TV, dar şi de Eurosport.

Program complet Superkombat World Grand Prix II Mamaia:

1. Turneu categoria semigrea – Semifinala 1: Miles Simson (Surinam) vs Miljan Vidovic (Serbia)
2. Turneu categoria semigrea – Semifinala 2: Jamie Bates (Marea Britanie) vs Flavius Boiciuc (România)
3. Super-fight – Categoria semigrea (-85 kg): Aristote Quitusisa (Angola) vs Daniel Alexandru (România)
4. Super-fight – Categoria cruiser (-92 kg): Micky Terrill (Marea Britanie) vs Dănuţ Hurduc (România)
5. Super-fight – Categoria cruiser (-92 kg): Christian Brorhilker (Germania) vs Cristian Ristea (România)
6. Super-fight – Categoria mijlocie (-71 kg): Rangel Ivanov (Bulgaria) vs Amansio Paraschiv (România)
7. Super-fight – Categoria cruiser (-92 kg): Jallon Corentin (Franţa) vs Sebastian Ciobanu (România)
8. Turneu categoria semigrea – Finala: Câştigător semifinala 1 vs Câştigător semifinală 2

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare