Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentCântăreţ celebru, care a cântat şi la Timişoara, a fost desemnat ”Cel...

Cântăreţ celebru, care a cântat şi la Timişoara, a fost desemnat ”Cel mai de succes artist latin al tuturor timpurilor”

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Premiul, acordat pentru cele peste 300 de milioane de albume vândute, a fost prezentat de Doug Morris, CEO Sony Music, împreună cu Edgar Berger, Preşedinte & CEO Sony Music Internaţional, şi Afo Verde, Preşedinte şi CEO al Sony Music Iberia Latină.

Prezentarea a avut loc înaintea celor două spectacole ale lui Julio Iglesias la Royal Albert Hall din Londra, unde a apărut pentru prima dată în urmă cu peste 30 de ani, în 1982.

”Sunt atât de bucuros să primesc acest premiu, şi în special în Londra, un loc în care are am adunat atât de multe amintiri, unde sunt înconjurat de foarte mulţi prieteni. Aş dori să profit de această ocazie şi să adresez un mare mulţumesc tuturor celor care au cumpărat albumele mele de-a lungul anilor, precum şi tuturor celor care au venit să mă vadă în concert. Ei au făcut acest premiu posibil. Deşi recunosc că cel mai important premiu pe care l-am primit vreodată este dragostea oamenilor” a declarat, încântat, Julio Iglesias.

Doug Morris, CEO, Sony Music a adăugat: ”Dragă Julio, fără îndoială eşti unul dintre cei mai dragi și de succes artişti din toate timpurile. Ești un talent ca nimeni altul, care continua să emoţioneze fani din întreaga lume. Nu m-am putut gândi la un alt destinatar vrednic pentru acest premiu special”.

Julio Iglesias, cântăreţul legendar denumit de ”The Guardian” ”un maestru fermecător cu limbă de aur”, la ultimul concert susţinut în Marea Britanie în anul 2003, aparţine elitei superstarurilor internaţionale a căror popularitate trascende frontierele şi barierele culturale. Julio Iglesias este singurul vocalist care cântă în 14 limbi, de la limba natală spaniolă până la alte limbi romantice, precum franceza, italiană şi portugheză, germană şi engleză, dar şi japoneză, indoneziana şi tagalog. Guinness World Records a recunoscut această realizare unică şi i-a atribuit statutul de cel mai bine vândut artist latin de sex masculin din lume, cu un premiu special obţinut în China anul trecut.

La începutul anilor 80, Julio Iglesias a devenit un adevărat fenomen global pentru hiturile ”Quiereme Mucho”, şi ”Amor and Hey!”. În 1982, artistul a susţinut 40 de concerte sold out în Las Vegas, iar în anul următor 5 nopţi consecutive la Royal Albert Hall, cea mai faiomoasa sala de concerte din Londra, locaţie în care se va reîntoarce săptămâna aceasta pentru alte două concerte sold out.

În vara acestui an, îl vom putea revedea pe Julio Iglesias concertând şi pe trei dintre scenele de spectacol din România. Show-urile sale se vor desfăşura la Summerland Mamaia în dată de 19 iulie, pe 20 iulie la Stadionul Siderurgistul din Galaţi, iar pe 22 iulie va evolua din nou pe scenă de la Sala Palatului din Bucureşti.

Cei care nu îşi doresc să rateze şansa unui concert memorabil semnat Julio Iglesias, îşi pot procura din timp biletele pentru concertele din sezonul estival. Acestea sunt disponibile la preţuri variabile în funcţie de locaţie şi de categoria de loc şi pot fi achiziţionate din reţeaua Vreau Bilet, de la punctele de vânzare bilete autorizate precum şi online prin www.vreaubilet.ro.

Julio Iglesias a concertat şi la Timişoara, în 2007, când, la spectacol, au fost prezenţi peste 20.000 de spectatori, care speră că artistul va mai reveni pe meleaguri bănăţene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Concert hip-hop cu Phunk B, la Timisoara

Phunk B revine în Clubul Capcana pentru un concert 100% hip-hop pentru fanii din...

Trupa Rockabil isi lanseaza noul album LIVE, la Timisoara

Trupa Rockabil își lansează noul album, intitulat ”Un cântec promis”, sâmbăta, 1 februarie 2020,...

Teo Milea concertează la Timisoara, in cadrul unui turneu national

Pianistul Teo Milea concertează în România în perioada 24 Ianuarie - 11 februarie 2020....