ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Cântăreţ celebru, care a cântat şi la Timişoara, a fost desemnat ”Cel mai de succes artist latin al tuturor timpurilor”

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
Premiul, acordat pentru cele peste 300 de milioane de albume vândute, a fost prezentat de Doug Morris, CEO Sony Music, împreună cu Edgar Berger, Preşedinte & CEO Sony Music Internaţional, şi Afo Verde, Preşedinte şi CEO al Sony Music Iberia Latină.

Prezentarea a avut loc înaintea celor două spectacole ale lui Julio Iglesias la Royal Albert Hall din Londra, unde a apărut pentru prima dată în urmă cu peste 30 de ani, în 1982.

”Sunt atât de bucuros să primesc acest premiu, şi în special în Londra, un loc în care are am adunat atât de multe amintiri, unde sunt înconjurat de foarte mulţi prieteni. Aş dori să profit de această ocazie şi să adresez un mare mulţumesc tuturor celor care au cumpărat albumele mele de-a lungul anilor, precum şi tuturor celor care au venit să mă vadă în concert. Ei au făcut acest premiu posibil. Deşi recunosc că cel mai important premiu pe care l-am primit vreodată este dragostea oamenilor” a declarat, încântat, Julio Iglesias.

Doug Morris, CEO, Sony Music a adăugat: ”Dragă Julio, fără îndoială eşti unul dintre cei mai dragi și de succes artişti din toate timpurile. Ești un talent ca nimeni altul, care continua să emoţioneze fani din întreaga lume. Nu m-am putut gândi la un alt destinatar vrednic pentru acest premiu special”.

Julio Iglesias, cântăreţul legendar denumit de ”The Guardian” ”un maestru fermecător cu limbă de aur”, la ultimul concert susţinut în Marea Britanie în anul 2003, aparţine elitei superstarurilor internaţionale a căror popularitate trascende frontierele şi barierele culturale. Julio Iglesias este singurul vocalist care cântă în 14 limbi, de la limba natală spaniolă până la alte limbi romantice, precum franceza, italiană şi portugheză, germană şi engleză, dar şi japoneză, indoneziana şi tagalog. Guinness World Records a recunoscut această realizare unică şi i-a atribuit statutul de cel mai bine vândut artist latin de sex masculin din lume, cu un premiu special obţinut în China anul trecut.

La începutul anilor 80, Julio Iglesias a devenit un adevărat fenomen global pentru hiturile ”Quiereme Mucho”, şi ”Amor and Hey!”. În 1982, artistul a susţinut 40 de concerte sold out în Las Vegas, iar în anul următor 5 nopţi consecutive la Royal Albert Hall, cea mai faiomoasa sala de concerte din Londra, locaţie în care se va reîntoarce săptămâna aceasta pentru alte două concerte sold out.

În vara acestui an, îl vom putea revedea pe Julio Iglesias concertând şi pe trei dintre scenele de spectacol din România. Show-urile sale se vor desfăşura la Summerland Mamaia în dată de 19 iulie, pe 20 iulie la Stadionul Siderurgistul din Galaţi, iar pe 22 iulie va evolua din nou pe scenă de la Sala Palatului din Bucureşti.

Cei care nu îşi doresc să rateze şansa unui concert memorabil semnat Julio Iglesias, îşi pot procura din timp biletele pentru concertele din sezonul estival. Acestea sunt disponibile la preţuri variabile în funcţie de locaţie şi de categoria de loc şi pot fi achiziţionate din reţeaua Vreau Bilet, de la punctele de vânzare bilete autorizate precum şi online prin www.vreaubilet.ro.

Julio Iglesias a concertat şi la Timişoara, în 2007, când, la spectacol, au fost prezenţi peste 20.000 de spectatori, care speră că artistul va mai reveni pe meleaguri bănăţene.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore