ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Şoselele Timişului, pline de ŞOFERI FĂRĂ PERMIS de conducere. Vezi pe câţi i-a prins ieri Poliţia Rutieră!

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Luni, 12 mai 2014, poliţiştii din cadrul Postului Moraviţa au oprit pentru control un moped care se deplasa pe raza localităţii mai sus menţionate. Procedând la verificarea şoferului, un bărbat de 35 de ani, din comuna Moraviţa, în baza de date, poliţiştii au constatat că acesta nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Tot în cursul zilei de ieri, poliţiştii din cadrul Postului Jamu Mare au oprit pentru control un alt moped care se deplasa pe D.J. 588, pe raza localităţii Clopodia. După verificarea şoferului, un tânăr în vârstă de 18 ani, din Clopodia, în baza de date, oamenii legii au constatat că nici acesta nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. Mai grav decât în primul caz, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au mai stabilit că mopedul nu este înmatriculat în vederea circulaţiei pe drumurile publice.

Alt caz, aceeaşi zi! În jurul orei 17:30, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Timişoara au oprit pentru control, pe strada I. C. Brătianu, un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 23 de ani, din localitatea Giarmata. În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că autoturismul nu este înmatriculat în vederea circulaţiei pe drumurile publice, având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată.

Puţin mai târziu, în jurul orei 22:45, poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe strada Calea Aradului, din Timişoara. Fiindu-i solicitate documentele personale şi ale autoturismului, şoferul, un bărbat în vârstă de 26 de ani, din localitatea Ilia, judeţul Hunedoara, a prezentat poliţiştilor un permis de conducere asupra căruia existau suspiciuni de fals. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul nu deţine permis de conducere, emis de autorităţile române, pentru nici o categorie de autovehicule.

În toate cazurile, poliţiştii au întocmit pe numele şoferilor dosare penale pentru infracţiunile comise.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore