Tupeul şi nesimţirea costă! Un şofer a fost amendat drastic de Poliţia Locală şi mai apoi de Rutieră, la Timişoara

- Advertisement -
Poliţiştii locali din Timişoara, care îşi exercitau atribuţiunile de serviciu patrulând în zona Bulevardului Regele Carol – str. Iancu Văcărescu au depistat în cursul zilei de ieri un autoturism marca Fiat, înmatriculat în Germania, parcat în staţia destinată taximetrelor de pe B-dul Regele Carol.

După aplicarea colantului de sancţionare, la autoturism s-a prezentat conducătorul auto, care, în urma identificării s-a stabilit că se numește O. Viorel, are 30 de ani şi locuieşte chiar aici, în Timişoara.

În momentul în care poliţiştii locali îi întocmeau procesul verbal pentru încălcarea HCL 371/2007 modificată, acesta a devenit recalcitrant, a adresat injurii şi ameninţări, spunând că va lovi maşina de intervenţie a oamenilor legii ceea ce a şi făcut.

Şoferul tupeist a fost sancţionat, pentru parcarea în staţia de taxi, cu o amendă de 700 lei, dar şi conform Legii 61/1991 republicată pentru adresarea de injurii cu 500 lei, iar de către poliţiştii de la Poliţia Rutieră pentru manevrele care au dus la deteriorările produse autospecialei de Poliţie Locală, cu amendă de 425 lei, urmând să plătească şi pagubele prin intermediul poliţei de asigurare.

sofer amendat politia locala si rutiera 2

 

sofer amendat politia locala si rutiera

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Amatorism acut! Primarul Dominic Fritz, nici măcar erou de benzi desenate

Să ne aducem aminte, cu plăcere, când omul de...

Șeful Postului de Poliție din comuna Moșnița Nouă, pieton din cauza alcoolului

În data 6 octombrie 2023, în jurul orei 05:00,...

Deputatul Ben Oni Ardelean, consilier onorific al prim-ministrului Florin Cîțu

Dintr-un foc, azi, încă prim-ministrul României, liberalul Florin Cîțu,...

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare