Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialPolițiștii rutieri din Timișoara, RAZIE printre motocicliști. Vezi ”descoperirile” făcute FOTO/VIDEO

Polițiștii rutieri din Timișoara, RAZIE printre motocicliști. Vezi ”descoperirile” făcute FOTO/VIDEO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Angajații RAR alături de polițiștii rutieri din Timișoara au ieșit joi seara în control în traficul din capitala Banatului. Acțiunea oamenilor legii a vizat în mod deoasebit șoferii care se folosesc de vehicule pe două roți pentru a se deplasa, asta după ce zilele trecute au avut loc mai multe accidente grave în care au fost implicați motocicliști.

Câțiva dintre motocicliști nu s-au supus semnalelor polițiștilor și au fugit de oamenii legii. Aceștia sunt căutați întrucât aparatele radar ale oamenilor legii au înregistrat numerele de înmatriculare a acestora, fiind o chestiune de timp până la depistarea lor. Unul dintre motocicliștii care a ”dat bir cu fugiții”, a făcut acest lucru tocmai pe Bulevardul Take Ionescu, în apropierea sediului IPJ Timiș, acolo unde ”pilotul” pe două roți a întors pe sensul de deplasare dinspre IPJ Timiș înspre Punctele Cardinale și a ”ciupit” accelerația la maimum, pe contrasens, ”norocul” fugarului fiind că până la momentul trecerii sale pe sensul normal de mers nu a circulat nicio mașină și niciun pieton.

”Au fost controlate 1.032 de vehicole și constatate 137 de contravenții. În rândul motocicliștilor au fost aplicate 12 sancțiuni, iar alte șapte amenzi contravenționale au fost aplicate conducătorilor de mopede care au fost surprinși încălcând legea. De asemena au mai fost sancționați și 25 de bicicliști”, ne-a comunicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Timiș. Reprezentanții instituției atrag atenția asupra faptului că pe parcursul acțiunii desfășurate ieri seara, au fost reținute în vederea suspendării 11 permise de conducere, patru dintre acestea pentru consum de alcool, dar și două pentru depășirea vitezei, alte cinci fiind ridicate în vederea suspendării pentru alte abateri. Polițiștii au retras 10 certificate de înmatriculare, dintre care șase în rândul motocicliștilor, iar patru din rândul șoferilor. Tot ieri au fost constatate 9 infracțiuni între care amintim trei persoane care s-au urcat la volan fără a deține permis de conducere, trei persoane care au condus vehicule neînmatriculate pe drumurile publice și două vehicule a căror numere erau false. Valoarea sancțiunilor aplicate de către polițiști este de peste 32.000 de lei.

Cel mai ”interesant” motociclist depistat de polițiști a fost pe Calea Buziașului, acolo unde oamenii legii au oprit un vehicul pe două roți neînmatriculat, dar cu numere false aplicate, a cărui ”pilot” nu poseda permis de conducere. Odată ajuns în fața polițiștilor, motociclistul a declarat că, de fapt, el venea pe jos, pe lângă motocicletă .

[responsive_youtube

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe față! Primăria Giroc s-a luptat din greu să legalizeze intabularea caselor înșiruite din extravilan ale SC Minda & Mimo SRL, în ciuda deciziei...

Povestea de azi este una extrem de simplă și își are începuturile în primăvara...

Ca-n Poliția Română! Sub nasul agentului Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale Timișoara, studenta eminentă Denisa Tîrziu l-a iubit pe un cetățean...

Și, evident, subofițerul Inspectoratului de Poliție Timiș n-a mirosit absolut nimic. Nici că iubita...

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Amenzi de peste 60.000 de lei date de poliţişti, în câteva ore! Au fost reţinute şi 31 de permise de conducere

Poliţiştii rutieri au acţionat ieri, în intervalul orar 10:00-18:00, atât în municipiul Timișoara, cât...

Posibilă tragedie evitată de jandarmi, la Timişoara! Un tânăr a pus în pericol siguranţa mai multor persoane

Un echipaj de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Timişoara, aflat în patrulare pe străzile...

O nouă acțiune de deratizare la Timișoara, în perioada 15-30 noiembrie!

Primăria Timişoara anunță că, în perioada 15 – 30 noiembrie, se va desfășura o...