AcasăStiriSocialPeste 580 de misiuni executate de jandarmii Grupării Mobile din Timişoara, în...

Peste 580 de misiuni executate de jandarmii Grupării Mobile din Timişoara, în luna mai

Pe timpul executării misiunilor de asigurare a ordinii publice atât independent, cât şi în cadrul misiunii de menţinere a ordinii publice desfăşurate în comun cu poliţiştii şi cu alte instituţii cu atribuţii pe acest segment de activitate, jandarmii timişoreni au aplicat un număr de 392 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 58.800 lei. Pentru clarificarea situaţiilor privind acest tip de sancţiuni, a fost condus la sediul Grupării Mobile de Jandarmi un număr de 24 de persoane.

Totodată, jandarmii timişoreni au constatat un număr de 34 de infracţiuni, acestea vizând în principal, fapte incriminate de Codul Penal, fapte contra persoanei, precum şi alte fapte incriminate de legi speciale.

Pentru exemplificare, în luna mai 2015, jandarmii timişoreni au participat la toate genurile de misiuni pe care le execută, de la desfăşurarea acţiunilor punctuale pe linia combaterii comerţului cu produse de contrabandă la asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică cu ocazia desfăşurării rugilor bănăţene în 21 de localităţi din judeţele Timiş şi Caraş-Severin şi la ”Revolution Festival”, toate aceste manifestări beneficiind de o afluenţă foarte mare.

Tot în luna mai, jandarmii Grupării Mobile din Timişoara au participat, în sprijinul B.C.C.O. şi D.N.A. Timişoara, la descinderi privind destructurarea unei grupări care comercializa droguri de mare risc, precum şi la acţiuni de punere în aplicare a mandatelor de aducere în ceea ce priveşte fraude cu fonduri europene a mai multor persoane din judeţul Arad.

Prin misiunile desfăşurate, fie că acestea au fost executate în Timişoara sau în toate cele patru judeţe aflate în responsabilitatea Grupării de Jandarmi Mobile ”Glad Voievod” Timişoara, efectivele de jandarmi timişoreni s-au aflat în mijlocul cetăţenilor, preocupându-se de siguranţa şi liniştea acestora. Feed-back-ul primit în urma misiunilor desfăşurate, precum şi încrederea arătată de către cetăţeni, ne fac să menţinem şi să ridicăm calitatea executării misiunilor.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente