Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialPeste 580 de misiuni executate de jandarmii Grupării Mobile din Timişoara, în...

Peste 580 de misiuni executate de jandarmii Grupării Mobile din Timişoara, în luna mai

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Pe timpul executării misiunilor de asigurare a ordinii publice atât independent, cât şi în cadrul misiunii de menţinere a ordinii publice desfăşurate în comun cu poliţiştii şi cu alte instituţii cu atribuţii pe acest segment de activitate, jandarmii timişoreni au aplicat un număr de 392 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 58.800 lei. Pentru clarificarea situaţiilor privind acest tip de sancţiuni, a fost condus la sediul Grupării Mobile de Jandarmi un număr de 24 de persoane.

Totodată, jandarmii timişoreni au constatat un număr de 34 de infracţiuni, acestea vizând în principal, fapte incriminate de Codul Penal, fapte contra persoanei, precum şi alte fapte incriminate de legi speciale.

Pentru exemplificare, în luna mai 2015, jandarmii timişoreni au participat la toate genurile de misiuni pe care le execută, de la desfăşurarea acţiunilor punctuale pe linia combaterii comerţului cu produse de contrabandă la asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică cu ocazia desfăşurării rugilor bănăţene în 21 de localităţi din judeţele Timiş şi Caraş-Severin şi la ”Revolution Festival”, toate aceste manifestări beneficiind de o afluenţă foarte mare.

Tot în luna mai, jandarmii Grupării Mobile din Timişoara au participat, în sprijinul B.C.C.O. şi D.N.A. Timişoara, la descinderi privind destructurarea unei grupări care comercializa droguri de mare risc, precum şi la acţiuni de punere în aplicare a mandatelor de aducere în ceea ce priveşte fraude cu fonduri europene a mai multor persoane din judeţul Arad.

Prin misiunile desfăşurate, fie că acestea au fost executate în Timişoara sau în toate cele patru judeţe aflate în responsabilitatea Grupării de Jandarmi Mobile ”Glad Voievod” Timişoara, efectivele de jandarmi timişoreni s-au aflat în mijlocul cetăţenilor, preocupându-se de siguranţa şi liniştea acestora. Feed-back-ul primit în urma misiunilor desfăşurate, precum şi încrederea arătată de către cetăţeni, ne fac să menţinem şi să ridicăm calitatea executării misiunilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe față! Primăria Giroc s-a luptat din greu să legalizeze intabularea caselor înșiruite din extravilan ale SC Minda & Mimo SRL, în ciuda deciziei...

Povestea de azi este una extrem de simplă și își are începuturile în primăvara...

Ca-n Poliția Română! Sub nasul agentului Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale Timișoara, studenta eminentă Denisa Tîrziu l-a iubit pe un cetățean...

Și, evident, subofițerul Inspectoratului de Poliție Timiș n-a mirosit absolut nimic. Nici că iubita...

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Doi scandalagii din Lugoj, cunoscuți de Poliție, recidivează! I-au furat banii și i-au spart telefonul unui bărbat

La nici o lună după ce au provocat un scandal la un botez din...

Arsi la buzunar pentru nepurtarea mastii

Polițiștii din Timiș, alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu, au procedat la...

Un spaniol si-a pierdut portofelul in centrul Timisoarei. A ajuns la Consulatul Onorific!

Un cetățean spaniol și-a pierdut portofelul în zona centrală a Timișoarei, acolo unde a...