Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Jandarmii Grupării Mobile din Timișoara au amendat un lugojean care ”nu avea chef să-și afișeze prețurile”, în piață

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Marţi, 16 septembrie 2014, jandarmii Grupării Mobile din Timişoara, au desfăşurat o acţiune punctuală în piaţa George Coşbuc din Lugoj, pe linia prevenirii şi combaterii faptelor antisociale. Oamenii legii au depistat cu această ocazie mai mulţi comercianţi care nu aveau preţurile afişate la mărfurile pe care le vindeau.

Dacă majoritatea celor care au fost înştiinţaţi despre acest lucru au remediat imediat cele recomandate, unul dintre comercianţi, s-a ”revoltat”, spunând că ”nu a avut prea mult chef să îşi afişeze preţurile”, motiv pentru care jandarmii i-au aplicat o sancţiune contravenţională în valoare de 700 lei, în conformitate cu prevederile Legii nr. 12 din 1990, actualizată.

Jandarmii timișoreni au mai descoperit şi o plasă în care se aflau 90 pachete de ţigări netimbrate, abandonată în piaţă de proprietarul produselor accizabile, care a fost de negăsit. Cele 90 de pachete de ţigări de contrabandă abandonate vor fi predate Direcţiei Regionale Vamale Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare