Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentLiderul trupei Big Brothers Band, RECITAL în memoria marelui clarinetist Benny Goodman

Liderul trupei Big Brothers Band, RECITAL în memoria marelui clarinetist Benny Goodman

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Luni, 8 iunie 2015, cu începere de la ora 19:00, sala Orpheum a Facultății de Muzică și Teatru din Timișoara va fi gazda unui eveniment aparte. Mihai Bizgan, liderul trupei Big Brothers Band -devenită cuoscută odată cu apariția pe scena show-ului ”Românii au talent”-, invită timișorenii la un recital de clarinet.

Spectacolul va fi realizat în memoria marelui clarinetist Benny Goodman, urmând ca seara să fie una specială din două motive. Mihai Bizgan va aborda mai multe lucrări de stil și gen diferit, în timp ce intrarea la acest spectacol este liberă. În recital se vor aborda lucrări de: Benny Goodman, Carl Maria von Weber, Bela Kovacs sau Artie Shaw, dar vor fi și multe alte surprize.

”Îmi doresc ca în acea seară să mai aduc măcar pentru 10 secunde emoțiile trăite de publicul lui Benny Goodman din anii 40”, spune Mihai Bizgan, înainte de concertul dedicat mareului clarinetist. Mai multe detalii despre eveniment pot fi aflate în timp real și de pe evenimentul lansat pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare