Luni, 8 iunie 2015, cu începere de la ora 19:00, sala Orpheum a Facultății de Muzică și Teatru din Timișoara va fi gazda unui eveniment aparte. Mihai Bizgan, liderul trupei Big Brothers Band -devenită cuoscută odată cu apariția pe scena show-ului ”Românii au talent”-, invită timișorenii la un recital de clarinet.

Spectacolul va fi realizat în memoria marelui clarinetist Benny Goodman, urmând ca seara să fie una specială din două motive. Mihai Bizgan va aborda mai multe lucrări de stil și gen diferit, în timp ce intrarea la acest spectacol este liberă. În recital se vor aborda lucrări de: Benny Goodman, Carl Maria von Weber, Bela Kovacs sau Artie Shaw, dar vor fi și multe alte surprize.

”Îmi doresc ca în acea seară să mai aduc măcar pentru 10 secunde emoțiile trăite de publicul lui Benny Goodman din anii 40”, spune Mihai Bizgan, înainte de concertul dedicat mareului clarinetist. Mai multe detalii despre eveniment pot fi aflate în timp real și de pe evenimentul lansat pe Facebook.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.