Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentÎnceput de primăvară cu recital Silviu Paşca

Început de primăvară cu recital Silviu Paşca

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Spre încântarea melomanilor, Silviu Paşca revine în clubul timişorean The Note Pub. Recitalul este programat pe data de 1 martie, iar publicul se va bucura de intrare gratuită.

Silviu Paşca este unul din concurenţii care au făcut senzaţie în cel de-al doilea sezon de la „Vocea României”. Proiectul The Guy reuneşte o gaşcă de instrumentişti, formată din Gore Teodorescu, Naşte Lucian şi Alex Corlan. Aceştia se bucură de notorietate pe scena muzicală românească, fiind cunoscuţi pentru concertele lor dinamice care nu dezamăgesc niciodată.

Timişoreanul obişnuieşte să-şi condimenteze spectacolele cu o serie de cover-uri cunoscute şi îndrăgite de public, dar şi creaţii proprii. Repertoriul cuprinde piese pop (de la Bruno Mars la Coldplay), soul/funk, hip-hop (puteţi asculta piese semnate Kris Kross, The Root sau House of Pain), electro-alternative, indie-rock (Blur, Radiohead, Placebo sunt doar câteva nume alese), rock alternativ (Foo Fighters, Limp Bizkit, Greenday etc) sau clasic rock.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare