Încep demolările garajelor construite ilegal. Vezi de când!

- Advertisement -

Anul trecut, în toamnă, Consiliul Local Timișoara a adoptat o hotărâre care prevede desființarea tuturor garajelor ridicate fără autorizație de construire pe terenul primăriei și a statului. Data de începere a acestor demolări era prevăzut pentru primăvara. În referatul prezentat în 2013, primăria anunțase că Direcția de Urbanism a inventariat un total de 8.545 de garaje din care doar 5087 aveau autorizație de construire.

Astăzi, la conferința de presă de la primărie, viceprimarul Stoia a anunțat că, în urma hotărârii din toamnă, de la 1 martie vor începe acțiunile de dărâmare a construcțiilor ilegale:

„De la întâi, luna viitoare, vom începe demolarea garajelor. Vor fi dărâmate aproximativ 4000 de asemenea construcții. Se va începe din zona centrală și se va continua către periferie. În aproximativ două luni totul va fi curat. Trebuie aplicată legea fără discuții. Nu va fi nici un război cu proprietarii, ei au dreptul să își ia garajul și să îl mute pe proprietatea lor. Acest drept nu li-l poate lua nimeni. În rest este de interes local, mai ales că majoritatea stau pe terenul primăriei și de ani zile nu plătesc nimic.” a precizat viceprimarul.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=rsIpskfE1jE&feature=youtu.be]

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Umilință maximă! Președintele CJ Timiș Alin Nica, ignorat și ironizat de primarii PNL, pe grupul intern de comunicare

În ciuda eforturilor constante și apreciabile, dar fără niciun...

Sânzienele Sărbătoarea verii şi a bucuriei

Prilej de a sărbătorii soarele şi muncile agricole, bunăstarea...

Reţeta zilei – Prăjitura „Petre Roman”

INGREDIENTE: Pentru 1 foaie 3 ouă 3 linguri apă rece 6 linguri de...

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare