Articolul realizat de Vocea Timișului, în care atrăgeam atenția asupra deșeurilor aruncate pe strada Fervenția din Dumbrăvița a avut succes. La doar o zi după publicare, primăria din localitate a început curățarea terenului.

Cititorii noștri ne-au trimis fotografii care surprind un bărbat din Dumbrăvița, în timp ce se pregătea să arunce mai mulți saci plini cu gunoaie pe un câmp de pe strada Fervenția. El a venit cu mașina cu numărul de înmatriculare TM 29 PSL, având portbagajul plin de saci de deșeuri, pe care i-a aruncat lângă gunoaiele deja adunate acolo, fără a-i păsa că poluează mediul și localitatea în care trăiește.

La doar o zi de la publicare, Primăria Dumbrăvița a demarat o acțiune de curățare a terenului respectiv.

Dorim să le mulțumim pe această cale cetățenilor care iau atitudine și ne trimit sesizări și îi mai așteptăm să ne aducă la cunoștință neregulile pe care le observă.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.