AcasăStiriPrimăria Dumbrăvița a început să strângă gunoaiele de pe strada Fervenția

Primăria Dumbrăvița a început să strângă gunoaiele de pe strada Fervenția

Articolul realizat de Vocea Timișului, în care atrăgeam atenția asupra deșeurilor aruncate pe strada Fervenția din Dumbrăvița a avut succes. La doar o zi după publicare, primăria din localitate a început curățarea terenului.

Cititorii noștri ne-au trimis fotografii care surprind un bărbat din Dumbrăvița, în timp ce se pregătea să arunce mai mulți saci plini cu gunoaie pe un câmp de pe strada Fervenția. El a venit cu mașina cu numărul de înmatriculare TM 29 PSL, având portbagajul plin de saci de deșeuri, pe care i-a aruncat lângă gunoaiele deja adunate acolo, fără a-i păsa că poluează mediul și localitatea în care trăiește.

La doar o zi de la publicare, Primăria Dumbrăvița a demarat o acțiune de curățare a terenului respectiv.

Dorim să le mulțumim pe această cale cetățenilor care iau atitudine și ne trimit sesizări și îi mai așteptăm să ne aducă la cunoștință neregulile pe care le observă.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente