Accident provocat de un șofer care nu a acordat prioritate, la Timișoara

- Advertisement -
Accident de circulație, luni seară, pe bulevardul Liviu Rebreanu din Timișoara. Două mașini au fost avariate și două persoane au fost rănite, printre care și un copil. Totul deoarece șoferul unui Peugeot nu a acordat prioritate de trecere.

Potrivit polițiștilor, vinovat de accident este șoferul unui autoturism Peugeot. Acesta circula pe bulevardul Liviu Rebreanu spre Spitalul Județean, dinspre Calea Șagului. La intersecția dintre bulevardul Liviu Rebreanu și bulevardul Constantin Brâncoveanu, șoferul a virat stânga, pentru a întoarce autoturismul și nu a acordat prioritate de trecere mașinilor care circulau din partea dreaptă. Autoturismul Peugeot a fost lovit de un BMW X5, care circula regulamentar pe bulevardul Liviu Rebreanu, dinspre Spitalul Județean.

În urma impactului, ambele mașini au fost avariate, iar două persoane au fost rănite ușor, o femeie și un copil, care se aflau în Peugeot. Acestea au fost transportate la spital pentru investigații.

Șoferul autoturismului Peugeot a fost testat cu aparatul etilotest de către polițiști, rezultând o valoare de 0,06 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a fost escortat de oamenii legii la spital, pentru prelevarea de probe biologice.

[responsive_youtube

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare