Accident-pe-bulevardul-Liviu-Rebreanu-din-Timișoara.02

Accident de circulație, luni seară, pe bulevardul Liviu Rebreanu din Timișoara. Două mașini au fost avariate și două persoane au fost rănite, printre care și un copil. Totul deoarece șoferul unui Peugeot nu a acordat prioritate de trecere.

Potrivit polițiștilor, vinovat de accident este șoferul unui autoturism Peugeot. Acesta circula pe bulevardul Liviu Rebreanu spre Spitalul Județean, dinspre Calea Șagului. La intersecția dintre bulevardul Liviu Rebreanu și bulevardul Constantin Brâncoveanu, șoferul a virat stânga, pentru a întoarce autoturismul și nu a acordat prioritate de trecere mașinilor care circulau din partea dreaptă. Autoturismul Peugeot a fost lovit de un BMW X5, care circula regulamentar pe bulevardul Liviu Rebreanu, dinspre Spitalul Județean.

În urma impactului, ambele mașini au fost avariate, iar două persoane au fost rănite ușor, o femeie și un copil, care se aflau în Peugeot. Acestea au fost transportate la spital pentru investigații.

Șoferul autoturismului Peugeot a fost testat cu aparatul etilotest de către polițiști, rezultând o valoare de 0,06 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a fost escortat de oamenii legii la spital, pentru prelevarea de probe biologice.

Articolul precedentA început demolarea garajelor de pe strada Orion din Timișoara
Articolul următorPrimăria Dumbrăvița a început să strângă gunoaiele de pe strada Fervenția
Dacă nu dai dovadă de bun simţ te poţi trezi cu IP-ul blocat şi nu vei mai putea intra pe voceatimisului.ro Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Citeşte TERMENI ŞI CONDIŢII