Primăria Timișoara continuă amenajările în cartierul Soarelui, cel în care locuiește Nicolae Robu. Luni a demarat demolarea garajelor de pe strada Orion.

Reabilitarea străzii Orion a fost finalizată în noiembrie 2014, atunci când a fost lărgit spațiul carosabil, s-au amenajat trotuarele, locuri de parcare și piste de biciclete. Deoarece proprietarii au refuzat să demoleze garajele, unele piste de biciclete s-au oprit brusc la intrarea acestora, iar municipalitatea a intrat în negocieri cu proprietarii.

Luni după-amiază a demarat demolarea garajelor, fiind vizate 33 de astfel de construcții, după care se așteaptă continuarea lucrărilor de amenajare și reabilitare. Nu de alta, dar primarul le-a promis condiții „ca-n Germania” locuitorilor din cartierul său și se apropie alegerile locale. În tot acest timp, locuitorii din zona Freidorf, care au făcut nenumărate demersuri pentru a atrage atenția municipalității, încă mai așteaptă demararea reabilitărilor la ei în zonă.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.