demolarea-garajelor-de-pe-strada-Orion3

Primăria Timișoara continuă amenajările în cartierul Soarelui, cel în care locuiește Nicolae Robu. Luni a demarat demolarea garajelor de pe strada Orion.

Reabilitarea străzii Orion a fost finalizată în noiembrie 2014, atunci când a fost lărgit spațiul carosabil, s-au amenajat trotuarele, locuri de parcare și piste de biciclete. Deoarece proprietarii au refuzat să demoleze garajele, unele piste de biciclete s-au oprit brusc la intrarea acestora, iar municipalitatea a intrat în negocieri cu proprietarii.

Luni după-amiază a demarat demolarea garajelor, fiind vizate 33 de astfel de construcții, după care se așteaptă continuarea lucrărilor de amenajare și reabilitare. Nu de alta, dar primarul le-a promis condiții „ca-n Germania” locuitorilor din cartierul său și se apropie alegerile locale. În tot acest timp, locuitorii din zona Freidorf, care au făcut nenumărate demersuri pentru a atrage atenția municipalității, încă mai așteaptă demararea reabilitărilor la ei în zonă.

Articolul precedentPolițiștii timișeni au aplicat peste 450 de amenzi, în weekend
Articolul următorAccident provocat de un șofer care nu a acordat prioritate, la Timișoara
Dacă nu dai dovadă de bun simţ te poţi trezi cu IP-ul blocat şi nu vei mai putea intra pe voceatimisului.ro Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Citeşte TERMENI ŞI CONDIŢII