Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

A început demolarea garajelor de pe strada Orion din Timișoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Primăria Timișoara continuă amenajările în cartierul Soarelui, cel în care locuiește Nicolae Robu. Luni a demarat demolarea garajelor de pe strada Orion.

Reabilitarea străzii Orion a fost finalizată în noiembrie 2014, atunci când a fost lărgit spațiul carosabil, s-au amenajat trotuarele, locuri de parcare și piste de biciclete. Deoarece proprietarii au refuzat să demoleze garajele, unele piste de biciclete s-au oprit brusc la intrarea acestora, iar municipalitatea a intrat în negocieri cu proprietarii.

Luni după-amiază a demarat demolarea garajelor, fiind vizate 33 de astfel de construcții, după care se așteaptă continuarea lucrărilor de amenajare și reabilitare. Nu de alta, dar primarul le-a promis condiții „ca-n Germania” locuitorilor din cartierul său și se apropie alegerile locale. În tot acest timp, locuitorii din zona Freidorf, care au făcut nenumărate demersuri pentru a atrage atenția municipalității, încă mai așteaptă demararea reabilitărilor la ei în zonă.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=UDI5GyMU59Y&feature=youtu.be]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare