Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

A început demolarea garajelor de pe strada Orion din Timișoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
Primăria Timișoara continuă amenajările în cartierul Soarelui, cel în care locuiește Nicolae Robu. Luni a demarat demolarea garajelor de pe strada Orion.

Reabilitarea străzii Orion a fost finalizată în noiembrie 2014, atunci când a fost lărgit spațiul carosabil, s-au amenajat trotuarele, locuri de parcare și piste de biciclete. Deoarece proprietarii au refuzat să demoleze garajele, unele piste de biciclete s-au oprit brusc la intrarea acestora, iar municipalitatea a intrat în negocieri cu proprietarii.

Luni după-amiază a demarat demolarea garajelor, fiind vizate 33 de astfel de construcții, după care se așteaptă continuarea lucrărilor de amenajare și reabilitare. Nu de alta, dar primarul le-a promis condiții „ca-n Germania” locuitorilor din cartierul său și se apropie alegerile locale. În tot acest timp, locuitorii din zona Freidorf, care au făcut nenumărate demersuri pentru a atrage atenția municipalității, încă mai așteaptă demararea reabilitărilor la ei în zonă.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore